4-in-1 Review | Etos verzorging

Het is inmiddels al weer een paar maanden geleden dat ik een pakketje van de Etos ontving met allemaal verzorging. Ik wilde ze eerst goed testen voor ik er een review over zou schrijven. Inmiddels gebruik ik de producten al een tijdje en heb ik een 4-in-1 review voor jullie van deze producten. Ben je benieuwd wat ik ervan vind en wat mijn favorieten zijn? Lees dan verder! 

Lotus Flower bodycream


Niet alleen in de koude wintermaanden, maar zeker ook in de zomer is het fijn en belangrijk om je lichaam goed in te smeren met een lekkere crème. Etos heeft een flink pot bodycreme van 250 ml voor €3,99. De geur is vrij zacht en bloemig. Voor zover ik zie op het etiket staan er in ieder geval geen gekke ingrediënten hoog op de lijst. Positief dus! De pot ziet er ook nog eens leuk uit.

Het is een lekkere volle crème die heel gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Als je hem uitsmeert lijkt het ook net een soort matte crème. Het laat een lekker bloemig geurtje achter en verzacht de huid goed.

Body lotion hypoallergeen


Het product waar ik het meest enthousiast van werd was deze hypoallergene bodylotion. Ik ben er achter gekomen dat ik snel heftig reageer op producten, dus een hypoallergeen product is dan altijd fijner en liever voor de huid! Er zit geen parfum, maar zo te zien wel goede andere ingrediënten die echt wat toevoegen in een verzorgingsproduct. Het is een flesje van 200 ml en daar betaal je dan €3,29 voor. Ik denk dat dit echt een hele goede toevoeging is aan het assortiment van de Etos!

Een body lotion is natuurlijk wat ‘dunner’ dan een bodycream of bodybutter. Hierdoor smeert het ook lekker makkelijk uit. Er zit geen parfum in het product zoals ik had gezegd, daardoor ruikt hij niet heel aangenaam. Toch kijk ik daar doorheen. Ik heb liever iets dat goed is voor mijn huid dan een lekker ruikend product vol parfum waar ik sterk op reageer. Dit is absoluut een nieuwe favoriet van mij!

Olive & sunflower skin oil


Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of dit product bedoeld is voor je gezicht of gewoon voor je lichaam? Ik zou het persoonlijk niet heel snel op mijn gezicht gebruiken. Het is een heel vloeibare olie met een spray. Het is een hele lichte verzorging. Waar ik hem voor gebruik om de droge huid na het scheren van mijn benen een beetje te verhelpen. Er zitten gelukkig geen onzin ingrediënten in, alleen nog wel parfum maar die staat gelukkig bijna helemaal achteraan. Het is een behoorlijk flesje olie van 150 ml, de prijs daarvan is €3,99.

Hand & nail cream


Weer zo’n ontzettend schattige tube! Etos heeft absoluut de laatste jaren gewerkt aan een leuker uiterlijk van alle product. Ik heb de laatste tijd best wel last van eczeem op mijn handen dus een goede handcrème is niet overbodig. Voor in de tas vind ik het nog een vrij flinke tube, 75 ml namelijk. Bij mij staat hij nu op mijn nachtkastje. Hij heeft een vriendelijke prijs van €2,49.

De geur van deze doet me heel erg denken aan die van de lotus flower bodycream, alleen ietsje subtieler. De crème laat een dun verzorgend, maar niet plakkerig, laagje achter op je handen en verzorgt en beschermt daarmee je handen, maar ook je nagels. Ik vind het een gewoon goede hancrème met een lekker geurtje. Niet super speciaal, wel gewoon goed!

Heb jij de verzorging van de Etos al eens geprobeerd?