Ik verkoop mijn kleding!

De laatste maanden ben ik een aantal keer kritisch door mijn kast gegaan. Ik heb denk ik wel 4 volle vuilniszakken gedoneerd, maar een aantal items heb ik apart gehouden omdat ik die wilde verkopen. Lang was ik op zoek naar een goede manier om dat te doen. De laatste tijd kom ik ontzettend vaak de site United Wardrobe tegen op YouTube en sociale media. Het zag er handig uit, dus ik heb besloten om mijn kleding daar ook te gaan verkopen!

Ik denk dat inmiddels de meeste van jullie het concept van United Wardrobe wel kunnen, dus daar zal ik jullie hier nu niet mee vervelen. Ik vind het een geweldig concept omdat zo kleding ook op een leuke hippe manier kan worden hergebruikt. Tweedehands spullen hoeven absoluut niet saai, vies of suf te zijn!

Alle prijzen die je tegenkomt zijn inclusief verzendkosten. Vandaar dat sommige prijzen wat ‘hoog’ misschien lijken. Je kunt ook bieden op een bundel, waarbij je veel korting kan krijgen aangezien het enorm veel verzendkosten scheelt! Mocht je een aantal leuke items tegenkomen, vergeet dan zeker niet om dat te doen! Scheelt jou veel geld, en mij een hoop gedoe met verzending <3.Hieronder een aantal voorbeelden van items die ik verkoop. Momenteel staan er 26 items bij mij te koop, maar ik denk dat dit er nog wel meer gaan worden. Veel kleding is een maat S of M. Voor vragen kun je altijd een reactie bij het item achterlaten. Ik help je graag 🙂

Je kunt mij hier vinden