Strandkleding voor elke dag!

De zomer heeft zich in Nederland nog niet heel vaak laten zien. Grote kans wel dat we allemaal al wat zomerse kleding hebben ingeslagen die we nu niet kunnen dragen. Of nog wat anders, ondanks het niet zo beste weer willen we toch comfortabele strand- /zomerkleding kunnen dragen. Ik laat je vandaag wat leuke en comfortabele strandkleding zien en geef je tips hoe je ze kan stylen voor elke dag!

Ik draag hier twee items van LASCANA waar ze naast lingerie en badkleding, zoals ik al eerder heb besproken, ook nog veel strandkleding verkopen. Ik draag hier een broek van het merk Buffalo. De strepen vind ik echt geweldig en hij zit absoluut comfortabel. De top die ik draag behoort ook tot de collectie strandkleding en is van het LASCANA eigen merk. Hij is vrij basic zwart maar aan de voorkant zit een leuk detail dat het net even wat meer speciaal en sexy maakt. Op andere foto’s kun je dit beter zien.

Een super simpele manier om je strandoutfit wat meer geschikt te maken voor elke dag is om er een jasje/vestje bij te doen. Dit kan ook bij een leuke strandjurk of jumpsuit. Een vest of jas doet echt wonderen. Trek je slippers uit, trek een paar sneakers aan of nettere sandalen en je strandoutfit is ready to go voor elke dag. Zo kun je langer met je zomerse kleding doen + blijf je lekker comfortabel.

Dit is mijn favoriete outfit. Ik draag hier een paar witte sneakers en heb de top gecombineerd met een witte blazer. Op deze manier maak je de outfit een stuk netter. Een los vallende broek staat vaak een beetje slordig, maar op deze manier zou ik de outfit zo naar school of iets dragen. In plaats van dat de broek nu zomers lijkt, lijkt hij eerder chique.

Het gaat dus allemaal om styling. Gooi je zomerse kleding dus niet al ergens achter in de kast want je kunt er echt nog wel een tijd van genieten! Schroom ook niet vanwege het weer om zomerse kleding te kopen, want met de juiste styling en een vest of lange broek kun je er nog lang plezier van hebben. Als de zomer niet naar ons toe komt, moeten we onszelf maar een beetje een zomers gevoel geven!