Altijd korting bij 2500+ webshops & €2,50 welkomstbonus!

247discountartikel

Jullie weten dat ik op mijn blog altijd heel veel bezig ben met geld besparen en aanbiedingen. Shoppen is één van mijn grootste hobby’s (en ik denk dat ik daar niet de enige in ben). Voor iedereen die ook heel erg van shoppen houd heb ik heel goed nieuws! Er is namelijk een mogelijkheid waarop je áltijd korting kunt krijgen bij je favoriete webshops. Via 24/7 Discount ontvang je namelijk geld terug en in dit artikel leg ik uit hoe. Daarnaast heb ik ook nog een leuke code voor jullie waarmee je €2,50 welkomstbonus krijgt.

Via 24/7 Discount ontvang je op veel populaire webshops als  bol.com en Wehkamp.nl een bepaald percentage van je aankoopbedrag terug op je account. Je krijgt dus eigenlijk altijd korting. Wanneer je dus iets wilt bestellen bij een webshop, moet je dit doen via een link op je 24/Discount account en daarmee verdien je saldo. Dit saldo kun je later laten storten naar je rekening. Er zitten meer dan 2500 webshops aangesloten, zoals degene die ik hier boven heb genoemd, maar ook bijvoorbeeld nog Zalando en Forever 21 en eigenlijk alle webshops die je in de afbeelding hierboven ziet. Grote kans dus dat je lekker korting kunt krijgen bij je favoriete webshops.

Hoe werkt het?
1. Maak een account aan op 24/7 Discount met jouw e-mailadres.
2. Zoek één van de webshops waar je graag wilt winkelen.
3. Klik op de “bezoek met korting button”. De webshop opent in een nieuw venster.
4. Start met winkelen en rond je bestelling direct online af.
5. Binnen 48 uur is de ledenkorting aan jouw account toegevoegd.
6. Zodra je € 25,- aan ledenkorting hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. 24/7 Discount stort de ledenkorting op jouw rekening.

De korting zul je niet tijdens het afrekenen zien, maar wanneer je via de links op de site gaat shoppen, wordt de korting automatisch op je account geschreven. Het klinkt nu misschien allemaal ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Op je account heb je ook een home page met een lijst van alle webshops per categorie waar je korting bij kunt krijgen.

Om alvast met een saldo van €2,50 te beginnen kun je je via deze link helemaal gratis aanmelden. Hiermee ontvang je al gelijk €2,50 ledenkorting en kun je meteen met jouw account beginnen met (be)sparen. Ik word niet betaald voor dit artikel, maar ik ben gewoon echt oprecht enthousiast! Vandaar dat ik het ook super graag met jullie wilde delen. Ik wist vroeger nooit van dit soort sites af maar ik denk dat het voor veel mensen echt een uitkomst is. Er zijn geen verborgen voorwaarden, je kunt gewoon lekker shoppen via de links op de site en wanneer je minimaal €25 ledenkorting hebt gespaard, kun je dit overboeken naar je rekening. En geloof me, als je net zoals ik een online shopper bent, zit je daar al heel snel aan!

Download nu ook de 24/7 Discount app om ook makkelijk op mobiele apparaten met cashback te shoppen! Klik hier voor de iOS versie en hier voor de versie voor Android.

Kende jij dit principe al? En ga jij gebruikmaken van deze manier van besparen?

*dit zijn affiliate links