Leukste schoolagenda’s van 2017-2018

Het was een beetje een traditie op mijn blog maar vorig jaar ben ik hem per ongeluk vergeten, het leukste agenda’s van … artikel! Dit jaar heb ik er dus wel weer een voor jullie. Ik heb 10 agenda’s uitgezocht in verschillende prijsklassen die je lekker makkelijk bij de HEMA kan kopen. Ik ben zelf echt helemaal gek op schoolspullen en ik vond het daarom ook erg leuk om dit artikel weer samen te stellen. Ze verkopen bij de HEMA tegenwoordig niet alleen nog maar agenda’s van het eigen merk, maar ook ‘echt merk’ schoolagenda’s.

Beautynezz €15 – De eerste agenda uit deze lijst is de Beautynezz agenda. Beautynezz heeft bij de HEMA ook een hele schoollijn, niet alleen een agenda, zodat je ook je andere schoolspullen ermee kan matchen. Ik vind de agenda zelf erg leuk, niet alleen voor jongere meiden maar ook voor mensen in de bovenbouw. De prijs vind ik alleen vrij hoog…

Regenboog  €6 – Dit is gewoon een goede basic agenda. De HEMA heeft dit jaar een hele lijn met allemaal effen kleuren wat heel goed bij deze agenda zou passen. Hij is simpel, maar nog wel kleurrijk en de prijs is ook nog eens erg vriendelijk.

Fashionista €16 – Ook fashionista heeft dit jaar ook weer een agenda. Het is weer een echte meiden agenda met allemaal weetjes en tips. Hij is vrij prijzig, maar ziet er wel leuk uit!

Tropical Palmtree €6 – HEMA heeft dit jaar ook een hele ‘tropical’ lijn. Deze is nog vrij basic met een aantal leuke kleuraccenten, ook aan de binnenkant. De ringband zorgt ervoor dat hij altijd makkelijk open zal blijven liggen. De prijs is ook nog eens heel vriendelijk.

Tropical Flowers €6 – Dit is nog zo’n agenda uit die tropical lijn. Ik vind deze persoonlijk erg leuk door de print en vrolijke kleuren. Doordat er meerde kleuren op de agenda staan kun je dit ook leuk combineren met andere gekleurde schoolspullen. Wederom is de prijs erg fijn.

Bloemen €4 – Dit is een ontzettend betaalbare agenda! De print er op is ook nog eens schattig en een ringband kan ook wel praktisch zijn. De roze accenten aan de binnenkant maken de weekoverzichten ook nog wat interessanter. Hij is alleen wel wat kleiner maar dat kan ook handig zijn.

Simple dot €5 – Het is dat ik al een basic agenda heb gekocht, maar als ik deze eerder had gezien had ik deze gekocht. Voor €5 heb je een praktische agenda met kraft kleur en zwarte stippen. Helemaal in het thema dat ik dit jaar wil aanhouden. Dit is een zeer geschikt agenda voor bijvoorbeeld studenten of meiden die naar wat meer neutrale schoolspullen op zoek zijn.

Blond Amsterdam €15 – Blond Amsterdam komt ook elk jaar weer met een agenda. De prijs daarvan ligt ook altijd wel wat hoger en ze zijn vaak ook wat klein. Dat is ook de reden waarom ik nog nooit een agenda van dit merk heb gekocht. De designs zijn dit jaar ook weer heel leuk, vrolijk en kleurrijk.

NSMBL €16 – NSMBL heeft ook weer een prachtige agenda met mooie foto’s en een vrij rustig design. Ook weer meer geschikt voor de meiden die op zoek zijn naar wat rustigere schoolspullen. De agenda heeft een praktische indeling maar de prijs ligt wel weer vrij hoog als je het mij vraagt.

Tropsiche Toekan €7 – dit is de laatste agenda uit dit artikel en die is wederom van de tropical lijn van de HEMA. De print is weer heerlijk vrolijk en kleurrijk en de binnenkant is ook nog lekker gekleurd. Aan de hoes van de agenda te zien, zou je er ook nog een eigen foto of print in kunnen doen.

Op zoek naar een meer originele agenda? Bekijk dan eens mijn DIY video voor inspiratie of win één van de drie gemaakte agenda’s 🙂