Mijn nieuwe makkelijke kamerplanten!

Planten in huis kunnen een ruimte echt helemaal opleuken. Naast dat het gewoon weg erg leuk staat, is het niet alleen mooi, maar ook nog eens erg gezond en goed voor de lucht in je kamer! Ik heb drie nieuwe (en makkelijke!) kamerplanten in mijn slaapkamer staan die ik vandaag graag met je deel.

Alle drie de planten komen van Tuincentrum.nl. Je denkt misschien wel, planten online kopen? Maar dit is eigenlijk hartstikke chill! Je kunt online gelijkt goed lezen hoe de plant verzorgd moet worden, waar hij allemaal wel en niet van houdt etc. De planten, en eventuele accessoires worden gewoon thuis binnen een paar dagen geleverd en dat is vanaf €50 zelfs al gratis. Je kunt er niet alleen de kamerplanten voor ín huis bestellen, maar ze hebben ook een groot assortiment aan tuinplanten.

Het eerste plantje staat bij mij nu op het bureau en die heb je misschien ook al wel in de achtergrond van wat video’s kunnen zien. Het is een Sanseveria en die heeft gelukkig maar weinig onderhoud nodig en is erg sterk. Zo gaat de plant lang mee, ook als je hem per ongeluk eventjes niet zo goed verzorgd. Hij is extra lucht zuiverend en zorgt dus ook voor een frisse, gezonde lucht in je kamer.


Dit is mijn grote nieuwe aanwinst; een tweestammige Yucca. Wederom een makkelijke plant om te verzorgen en heeft niet zo veel water nodig. Je moet alleen wel een beetje oppassen met direct zonlicht. De grootste van de twee is 60 cm hoog en is daarmee echt een toffe decoratie voor in de kamer. Ik moet alleen nog wel een keer een grote pot voor hem kopen haha…


En omdat ik die plant zo leuk vind, heb ik ook de baby versie ervan gekozen. Geeft gelijk een soort van tropisch sfeertje aan je kamer, want geef toe, het is toch net een mini palmboom?

Heb jij ook planten in de slaapkamer staan?