Sudio VASA rose gold oordopjes

Oortelefoontjes gebruik ik echt dagelijks. Of het nou is tijdens het sporten, video’s bewerken of om gewoon muziek te luisteren. Laatst ontving ik van Sudio een paar prachtige oortjes die ik vandaag graag met jullie deel. Ik was wel heel benieuwd naar hoe ze me zouden bevallen. Want ze zien er wel tof uit, maar de prijs is wel vrij hoog dus ik wilde wel eens weten hoe het zat met de geluidskwaliteit! 

Als je het binnenkrijgt ziet het er echt uit als een cadeautje. Dat geeft je een luxe gevoel met uitpakken en maakt het natuurlijk ook perfect om iemand als een cadeau te geven. Ik heb dus de sudio VASA oordopjes met rose gold details. Deze zijn €70 en je krijgt er ook nog wat accessoires bij die ik zo aan je laat zien.

Als eerst krijg je een garantiebewijs wat ook wel tof is aangezien oortjes natuurlijk ook gewoon een gadget zijn die kapot kunnen gaan. Ook heb je nog een rosé gouden clip en een lederen hoes waar je de oortjes in kan doen. Dat vind ik enorm praktisch omdat je oortjes niet zo in de knoop komen te zitten en ze goed beschermd en afgescheiden zitten van andere dingen in je tas. Ook heb je nog andere maten dopjes zodat je kan kijken wat de perfecte maat is voor jouw oor.

Dan over de geluidskwaliteit. Het design is namelijk heel mooi en ze zullen helemaal fashionable bij je outfit staan, maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit. Er komt erg prettig en helder geluid uit en ze zijn ook een beetje noise cancelling. Dat heb ik al in een vliegtuig met krijsend kind kunnen testen… Ze zijn dus erg goed en fijn om muziek mee te luisteren maar zijn ook perfect voor filmpjes en series etc. Als je de goede maat dopjes kiest blijven ze ook prima in je oor zitten en zijn ze ook fijn voor het sporten.

Dit is de verdere omschrijving van Sudio zelf: De 10.2 mm driver zorgt voor een extreem helder geluid met een natuurlijke bas. Met VASA kun je ieder instrument horen in je favoriete liedjes, het is net alsof je in de opnamestudio staat.

Behuizing: Composiet, Aluminium
Finish: Hoog gepolijste metalen delen
Model: In-ear
Gewicht: 23 gram
Type: 10,2 mm Dynamische Luidspreker
Gevoeligheid: 113 dB SPL @ 1 kHz
Impedantie: 32 Ohm @ 1kHz
Frequentie: 18 Hz – 23 kHz

Ik ben erg blij met mijn nieuwe oordopjes en gebruik ze echt op dagelijkse basis. Ik heb ook nog leuk nieuws voor jullie want met de code THEBUDGETBLOG krijg je 15% korting op je bestelling bij Sudio. Ze hebben daar ook nog draadloze oortjes, hoofdtelefoons en allemaal andere modellen en kleuren.