2-in-1 Review | Action lip dual & ‘shimmer brick’ highlighter

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe. 

Deze lipdual in de kleur 345 rose kwam ik tegen op het kanaal van Kristina en toen ik het zag moest ik hem meteen hebben. Het is een lipstick en lipgloss duo in een mooie nude kleur. Vaak hebben dit soort duo producten een liquid lipstick, maar ik was ontzettend blij dat dit met een lipstick was! Hij kostte slechts €1.

De lipstick is een mooie bruin-roze nude en heeft een zachte romige structuur

De ligloss heeft een hele kleine applicator en dezelfde kleur als de lipstick

De pigmentatie en dekking van zowel de lipstick als de gloss is verbazingwekkend goed. Het voelt als lippenbalsem aan op de lippen. De kleur vind ik ook echt prachtig. Heel draagbaar en ik denk dat het ook veel mensen wel goed zal staan. Boven zie je de lipstick, in het midden de gloss en onder de twee producten over elkaar aangebracht.

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik had hier enorm last van velletjes op mijn lippen en dat komt de lipstick hier niet helemaal ten goede. Dit neemt niet weg van het feit dat dit product prachtig is en van mega goede kwaliteit, al helemaal voor de prijs. Het voelt heerlijk aan op de lippen en blijft ongeveer een uur of 2-3 zitten.

Dit product zie je inmiddels overal op YouTube, Instagram en internet. Action heeft sinds een tijdje 2 dupes voor de welbekende Bobbi Brown shimmer bricks. Ik ben uiteindelijk alleen gegaan voor de kleur 01 Nude. Het product kost slechts €1,89 wat echt bizar is als je het vergelijkt met the real deal die bijna €50 kost.

Action noemt dit zelf een highlighter, maar voor meiden die een lichte tot medium huid hebben, zou ik dit niet aanraden als highlighter. Er zitten 5 verschillende kleuren in met allemaal een ontzettend mooie glans. Dit kun je vooral goed zien op de flits foto.


De pigmentatie is ook erg goed, wat het product ook erg geschikt maakt als bijvoorbeeld een oogschaduw. Zo kan iedereen het eigenlijk wel gebruiken. Zelf vind ik dit soort tinten mooi, mits heeeeel subtiel aangebracht, als een blush. Je hoeft make-up dus niet altijd te gebruiken voor hetgeen zoals het wordt beschreven.

MAX&MORE producten zijn vaak goed gepimenteerd, ook deze weer. Je moet je alleen soms afvragen of dat met dit soort producten nou echt iets positiefs is. Persoonlijk vind ik dit nog wel kunnen, maar je moet wel erg voorzichtig zijn. Voor €1,89 is het in ieder geval sowieso wel het proberen waard.

Over beide producten ben ik eigenlijk weer enorm te spreken. Zoals ik al zei kan Action make-up enorm hit or miss zijn, maar dit zijn zeker hits. Van de lipsticks ga ik sowieso nog andere tinten halen. Ook van de shimmer brick ‘highlighter’ is er nog een andere roze kleur, maar dat was niet echt iets voor mij.

Heb jij deze producten al eens geprobeerd?