Etos koningsdag make-up & nagellak

Over een paar dagen is het Koningsdag in Nederland. Mocht je nog last minute op zoek zijn naar leuke betaalbare items om je nagels en make-up in het thema te maken, dan heb ik vandaag een paar leuke producten voor je van de Etos. Het zijn vier nagellakjes en een limited edition holografische (?) lipgloss,

Limited Edition Holografische Lipgloss

Etos is slim geweest door niet alleen op de oranjekoorts in te spelen, maar ook nog eens de trend rondom holografische items. Voor Koningsdag hebben ze deze limited edition lipgloss uitgebracht in een lekker oranje kleurtje. Heel draagbaar is het niet, maar met Koningsdag mag het zeker!

De gloss is niet echt heel holografische, Cristine van Simplynailogical zou het zeg maar niet goedkeuren, maar er zit zeker een bijzondere soort glans in. Voor een gloss is hij super goed gepigmenteerd, wat voor zo’n oranje gloss met dit thema ook wel nodig is. Hij kost slechts €1,99 dus voor die prijs is het wel leuk om met Koningsdag op je lippen te doen.

Nagellak

Ik ben vaak niet heel uitbundig met oranje kleding etc., maar een Nederlandse vlag op mijn nagels vind ik altijd nog wel leuk. Ook daarvoor heeft Etos leuke lakjes, die je overigens ook prima buiten Koningsdag zou kunnen dragen.

Je hebt hier een rode kleur, 31- Hearts, een witte tint, 3 – Marry Me, een blauwe tint met glans, 62 Blue Lagoon en natuurlijk een lekkere oranje kleur, 24 Go Holland. Ik had nog nooit nagellak van de Etos geprobeerd, dus ik was wel benieuwd. Ze kosten slechts €1,99 per stuk en zijn in nog veel meer kleuren verkrijgbaar.

Ik was heel erg verbaasd over de dekking, die is namelijk ontzettend goed. Voor de rode lak heb je echt maar één laag nodig, de oranje en blauwe dekken prima in twee laagjes en zelfs voor de witte heb je een egale dekking in drie drunne laagjes. Echt helemaal top!

De lakjes zijn wat mij betreft echt een aanrader, gewoon voor het hele jaar door. De lipgloss vind ik zelf niet super geweldig, maar voor deze gelegenheid vind ik het wel grappig. Alle producten zijn slechts €1,99, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.