Review ♥ I heart Makeup Salted Caramel palette

dsc_0325 De laatste tijd komen er steeds meer chocolade paletten uit van I heart Makeup. Ze blijven ook gewoon ontzettend leuk. Ik heb er nu vier in mijn bezit. Deze, Salted Caramel, lag al best een tijdje ongebruikt in mijn stash. Tijd om hem te testen dus! Van de andere was ik al enorm fan, dus voor deze heb ik ook hoge verwachtingen.

dsc_0333 Salted Caramel klinkt alleen al enorm lekker. Helaas kun je deze reep niet opeten. Het design van het palette vind ik weer echt helemaal fantastisch. Je ziet niet vaak bij budget merken dat er zo veel aandacht wordt besteed aan de verpakking.

dsc_0331dsc_0328 Het palette bevat weer een goed mix van shimmer en matte kleuren. De twee tinten die mij het meest aanspraken zijn de blauwe (Crunch) en de oranje ernaast (Sweet). Je kunt een heel natuurlijke look maken, maar ook een wat intensere of kleurrijke look.

dsc_0336 Delicious – Tempt – Heavenly – Drizzle – Enjoy

dsc_0339 Choc – Cake – Perfect – Crunch – Sweet – Fudge

dsc_0340 Salted- Candy – Caramel – Spoon – Yum!

Het pigment is echt helemaal prima. De oogschaduws voelen weer zacht aan en komen ook goed over op je oog. Mijn favoriete kleuren uit het palette zijn Drizzle, Crunch, Sweet, Fudge, Spoon & Yum. De enige tint die mij teleur heeft gesteld is Cake (gewoon een beetje glitter…). Verder zijn het eigenlijk allemaal wel gewoon mooie en kwalitatief goede poeders.

dsc_0329 I heart Makeup heeft het gewoon weer voor elkaar gekregen om een mooi en goed palette op de markt te brengen. Ik heb nu Salted Caramel, Vice, Naked Chocolate en Death by Chocolate en allemaal zijn ze favorietjes van mij. Ik denk dat mijn collectie nog wel groter gaat worden. Je kunt dit palette en de andere chocolade paletten hier vinden voor €9,99 per stuk.