Review ♥ Makeup Revoltuion Radiant Shimmer Brick

DSC_1024 De laatste tijd ga ik soms misschien een beetje ‘overboard’ met de glow. Maar laten we eerlijk zijn, is er echt zoiets als te veel highlighter? Toen ik zag dat mijn favoriete make-up merk uitkwam met dupes voor de shimmer bricks van Bobbi Brown moest ik er wel eentje proberen. Ik koos voor Radiant.

DSC_1025 Niet alleen de vormgeving maar ook de naam van dit product doet sterk vermoeden dat ze geïnspireerd zijn door Bobbi Brown. Niks mis mee natuurlijk, altijd leuk wanneer betaalbare merken uitkomen met dupes. Ik koos voor de kleur Radiant met wat meer lichtere en bruine kleuren. Er is ook nog een hele warme variant, Rose Gold.

DSC_1023 De poeder bestaat uit vijf verschillende shimmery kleuren. De eerste vier zijn vrij licht en doen denken aan highlighters, maar de onderste lijkt meer een bronzy kleur. Het mooie hieraan is dat je zelf een beetje kunt mengen en zo tot de kleur komen die bij jou het beste past. Ik zou zelf bijvoorbeeld eerder voor de bovenste kleuren gaan. Je zou ze ook nog individueel kunnen gebruiken als een oogschaduw.

DSC_1028 Het pigment van alle kleuren is echt hartstikke goed. Je kunt bij de swatches ook echt al mooi de glans zien die het product geeft. Wel kunnen ze een beetje poederig zijn dus daar moet je wel mee oppassen. Het is ook wel een iets meer echt shimmery highlighter in plaats van een zachte glowy highlighter zoals bijvoorbeeld die uit het W7 hollywood bronze&glow palette. Deze textuur doet me meer denken aan de baked producten van eyeslipsface.

DSC_1272 Hier kun je de highlighter ook nog even in actie zien. Ik heb hier de kleuren allemaal een beetje door elkaar gemengd, maar wel gefocust op de lichtere tinten. Als je heel erg last hebt van onzuiverheden of grote porien is dit product misschien niet helemaal de goede keuze want het benadrukt wel een beetje de textuur van je huid. Ik heb de highlighter hier aangebracht op mijn jukbeenderen en ook nog subtiel op mijn neusen en boven mijn wenkbrauwen.

DSC_1022 Eindconclusie is dat ik dit echt een heel erg fijn product vind. Het ziet er ook nog eens luxe uit en het geeft gewoon een mooie shine. Ook een pluspunt is dat het heel multifunctioneel is, omdat je de kleuren zelf een beetje kunt mengen en omdat je het ook nog zou kunnen gebruiken als oogschaduw. Zeker een blijvertje en ik ben nu ook best benieuwd naar de andere variant. Je vindt hem hier voor €4,95.