Review ♥ NYX Strobe of Genius illuminating palette

dsc_0361 Ik ben compleet obsessed met highlighters. Toen ik met de opening van de NYX store zag dat er in de goodbiebag een heel highlighter palette zat, kon mijn geluk niet op. Het Strobe of Genius palette is een budgetproof palette met maar liefst 7 highlighters in verschillende kleuren. In dit artikel alle swatches!

dsc_0363
dsc_0369 De bovenste foto is gemaakt met daglicht, de onderste foto’s met flits

Het palette bestaat dus uit 7 verschillende tinten. Het zijn ook zeker niet allemaal standaard highlighters. Er zit een soort gele tint bij, een paarse, twee roze en natuurlijk ook de wat meer standaard bronze/champagne tinten. Voor ieder wat wils dus. Wat ik ook heel goed vind aan dit palette is dat er aan iedereen wel is gedacht, meiden met een hele lichte huid kunnen hier wel wat in vinden, maar ook meiden met een diepere huidskleur.

Het pigment en de glans van alle poeders is heel mooi en intens. Mocht je een kleur niet zo mooi vinden voor op je gezicht, zijn ze allemaal natuurlijk ook wel erg geschikt als oogschaduw. Van de volgende foto’s zijn de linker met daglicht en de rechter met flits gemaakt.

strobeswatch1
1 – Deze gele tint zou ik zelf niet echt kunnen dragen denk ik, maar hij is denk ik wel prachtig bij donkerdere huidstinten. Zeker als je ze zou mengen met een andere highlighter om er een warmere/meer gouden toon aan te geven.
2 – Dit is een beetje een lichtroze kleurtje, ook wat meer geschikt voor de lichte meiden omdat hij ook wat subtieler is.
3 – Ook deze paarse tint is mooi voor de wat lichtere dames onder ons met een koele ondertoon. Ik kan deze helaas niet echt rocken vind ik, maar hij is wel erg mooi als bijvoorbeeld inner corner highlighter!
4 – Dit is mijn persoonlijke favoriet van de bovenste rij. Een soort rosé gouden tint die denk ik prachtig is als blush topper of gewone highlighter bij een medium/donkere huid.

strobeswatch2
5 – Dit is een highlighter die bij iedereen denk ik wel mooi is, een warme huidkleurige tint die gewoon een prachtige glow aan je gezicht geeft.
6 – Deze is vooral weer mooi denk ik bij de wat donkerdere huidjes, maar mocht je dit niet kunnen rocken dan is zo’n tint ook geschikt om met je bronzer te mengen. Dit doe ik zelf de laatste tijd ook steeds vaker en het geeft gewoon een mooie glow aan je bronzer!
7 – De laatste is ook weer echt een musthave om in je stash te hebben, een wat lichtere champagne tint met een mooie glow en hele hele subtiele glittertjes. Erg geschikt voor de feestdagen.

dsc_0359 Als je het mij vraagt is dit echt een geslaagd illuminating palette! Er is echt voor ieder wat wils en de kleuren die niet bij je huid passen, kun je ook gewoon voor iets anders gebruiken. Make-up is vaak hartstikke multi functioneel. Je kunt het palette voor €24,95 kopen bij Douglas of de nieuwe NYX store in Amsterdam. Omgerekend is dit slechts €3,56 per tint. Lekker budget dus!