Review ♥ W7 Hollywood Bronze&Glow

Waar ik vroeger alleen m’n gezicht plamuurde en eruit zag als een lijk besteed ik nu liever nog even wat extra tijd aan mijn make-up. Sinds een aantal maanden ben ik helemaal dol op highlighter en bronzer begin ik ook steeds vaker te gebruiken. Ik las al erg veel goede reviews over de Hollywood Bronze & Glow van W7. Toen ik een waardebon kreeg van makeupmusthaves moest ik deze dan ook bestellen.

Het product kost €5,99 en daarvoor krijg je een bronzer én een higlighter. Ontzettend budget dus! Hier ook even de ingrediëntenlijst voor degene die daar geïnteresseerd in zijn.

De bronzer vind ik persoonlijk echt een perfecte kleur, niet te warm en niet te koel. Er zitten alleen wel wat glittertjes in en daar schrok ik eerst een beetje van. Gelukkig zie je daar op het gezicht niets meer van, dat zul je zo ook wel op de foto’s zien. De highlighter heeft een beetje een warme goude glans wat ik erg mooi vind. Hij is wel wat shimmery, maar wederom merk je daar weinig van.

Het pigment van beide poeders is erg goed. Ze voelen ook zacht aan. Je merkt hier eigenlijk al gelijk (gelukkig) niet zo veel meer van de glitters. Beide kleuren hebben een wat warmere ondertoon. Links zie je de foto zonder flits en rechts met flits. Zo zie je al iets beter de glow die de producten geven.

Hier heb ik ze ook even op mijn gezicht aangebracht. Links weer zonder flits en rechts met. Vooral op de rechter foto zie je de mooie glow die de highlighter geeft. De bronzer vind ik ook erg mooi. Hele mooie kleur waarmee je eigenlijk zowel een beetje kunt contouren als een warme gloed aan je gezicht kan geven. De bronzer is niet helemaal mat wat juist wel een mooi effect geeft.

Ik ben erg blij me dit product! Voor de prijs van €5,99 heb je echt een kwalitatief goede bronzer en highlighter. Dit product zit vanaf nu zeker in mijn everyday bakje!

Je kunt hem hier bestellen