Review ♥ W7 The Honey Queen Honeycomb Bluher

Blush draag ik sinds een paar maanden echt elke dag. In de swap met Esmée kreeg ik dit leuke product van W7, de honey queen honeycomb blusher. Ik vond hem er in het doosje echt super leuk uitzien maar ik was natuurlijk ook erg benieuwd naar het product zelf. Kijk je mee?

In dit schattige boxje zit ook een kwastje. Deze kwast vind ik zelf niet fijn om blush mee aan te brengen maar is wel erg geschikt voor contouren! Niet voor dit product dus maar wel een enorm handig en kwalitatief goed kwastje!

Ik vind de blush er echt super leuk uitzien, dat patroontje! Zoals je wel kunt zien bestaat de blush uit veel verschillende kleurtjes, wel overheerst een redelijk warme peachy ondertoon. Doordat de blush zo veel verschillende kleuren heeft kun je hem natuurlijk ook op veel manieren gebruiken.

Om het product goed te kunnen zien heb je hele goede ogen nodig. Op de foto met de flits (rechts) zie je het iets beter. De blush heeft niet veel pigment maar geeft wel een leuk glansje. Ik zou het daardoor eerder een highlighter noemen.

Mwah, ik ben niet heel erg enthousiast. Het product ziet er leuk uit maar de kleur en het pigment vallen me een beetje tegen. Ik had echt een blush verwacht en dat is het helaas niet. Als subtiele glans is het wel een erg leuk product. Het kwastje is in ieder geval wel erg fijn en ik weet zeker dat ik ook voor de ‘blush’ zelf nog wel een goede manier kan vinden om hem te gebruiken.Dit product kost €4,50 en is onder andere te koop bij op=op voordeelshop en makeupmusthaves.nl.
Follow