Review | 3 zomerse NYC nagellakjes

Tijdens de examens heb ik wekenlang geen nagellak gedragen. Toen die stress voorbij was kreeg ik toch wel zin om weer eens mijn nagels te lakken. Sowieso draag ik richting de zomer graag nagellak, het kan toch gelijk een kleurrijke touch geven aan je outfit. Van NYC heb ik weer drie lakjes uit de Shine In A Minute lijn die perfect zijn voor de zomer. Ik heb ze weer voor jullie geswatcht. 

302 – Pink Fashion Week

Dit is echt een enorm schattig kleurtje. De naam suggereert dat het roze zou moeten zijn, maar ik vind het bijna meer koraal. Op de foto komt hij nog vrij roze over, maar in het echt zit er veel meer koraal in. Zo’n tint nagellak had ik in ieder geval nog zeker niet in mijn stash. Heel geschikt voor de lente en zomer!

Dit is echt een ontzettend onscherpe foto en dat had ik helaas niet door terwijl ik de swatches aan het maken was… Ik draag hier in ieder geval 3 dunne laagjes en dan heb je een mooie egale dekking. Je moet er dus wel even wat moeite voor doen, maar dan zit hij er ook mooi op. Ik vind de kleur enorm mooi en zomers. De afgelopen tijd heb ik hem ook al behoorlijk vaak gedragen.

103 –  Upper East Side

Dit is misschien niet een super zomerse kleur, maar dat maakt hem niet minder mooi. Het is een stijlvolle nude/taupe kleur.  Erg mooie tint voor als je outfit zelf al wat opvallender is of meer kleur bevat, of als je niet zo van de felle opvallende nagellak bent.

De dekking is ondanks de lichte kleur nog behoorlijk goed. Na twee laagjes heb je echt al een egale kleur op je nagels zitten. Deze kleur heb ik met mijn gala op mijn nagels gehad. Je nagels zien er toch wat meer verzorgd uit met zo’n tint, maar het is niet te opvallend.

224 – Times Square

Dit is ook echt weer zo’n heerlijk zomers kleurtje. NYC omschrijft het zelf als frambozenrood, maar daar vind ik hem toch te weinig roze voor hebben. Mij doet het eerder denken aan een hele felle watermeloen. Felrood is natuurlijk ideaal voor de zonnige dagen. Ik vind het dan ook altijd erg leuk om de lak met mijn lipstick te matchen.

Deze is het best dekkende van allemaal. Ik draag hier voor de vorm twee dunne laagjes, maar met één laag kom je ook prima weg! Heel handig als je even snel je nagels wil lakken. Dit soort tinten draag ik meestal op mijn tenen in de zomermaanden, maar op mijn handen vind ik het ook niet misstaan. I like it!

Ik heb al eerder artikelen geschreven over de Shine In A Minute lakjes. Ik ben nog steeds fan! Ze zijn zeker binnen 2 minuten gedroogd, de meeste dekken goed, er is een leuke kleurselectie en bij mijn blijven ze zo’n 3 dagen zitten. Voor mijn broze nagels is dat zeker niet slecht. Voor €2,49 zijn het echt hele leuke lakjes!

Wat is jouw favoriete nagellak kleur om in de zomer te dragen?