Review | Sleek MakeUp i-Divine ultra mattes v2 darks palette

Het begint al eerder donker te worden, het weer wordt kouder, het regent meer. Dat kan maar één ding betekenen, de herfst komt eraan. Mijn make-up pas ik ook wel eens aan om wat meer in de stemming te komen voor de herfstige dagen. Dit palette, de Sleek ultra mattes v2, ligt al bijna een half jaar ongebruikt in mijn stash, maar nu vond ik het een goede tijd om hem eens tevoorschijn te halen en te testen. 

Het Sleek i-Divine ultra mattes v2 palette is absoluut geen nieuw palette. Het zit echt al jaren in de collectie. Sleek is tegenwoordig vrij gemakkelijk verkrijgbaar in verschillende make-up webshops. De i-Divine paletten, dus ook deze, kosten gemiddeld zo’n €10-€11 per stuk.

Het palette bevat 12 tinten waarvan de meeste best opvallend en donker zijn, zoals de naam ook wel doet vermoeden. Alle tinten zijn mat en de naam doet zeker recht. Om een draagbare look te maken heb je denk ik wel nog een ander palette nodig voor wat basis en transitie kleuren. Het is zeker wel een toevoeging aan mijn collectie aangezien je dit soort tinten niet vaak tegenkomt.


Het pigment van deze oogschaduw is echt ontzettend goed. Als je er goed mee werkt kun je hier zeker een prachtige donkere, maar toch kleurrijke?, look mee maken. Ze zijn alleen wel wat lastig om mee te werken. Blenden gaat niet heel soepel en ze zijn nogal ‘droog’ waardoor je best wat last hebt van fall out.

Wanneer je het palette ziet, is hij misschien niet meteen heel aantrekkelijk. De kleuren zijn wat intimiderend, maar ik vind ze super leuk voor een accent in een ooglook. De laatste tijd draag ik graag zo’n wat heftiger kleurtje op mijn wimper rand voor een pop of colour. Daar is dit palette echt top voor!