Review | Technic get gorgeous highlighting powder

Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik heb nooit genoeg highlighters. Ik hou er gewoon enorm veel van! Als ik het niet op heb, krijg ik echt het gevoel dat er iets mist. Van beauty88.nl ontving ik dit prachtige (en budget) exemplaar van Technic, de Get Gorgeous highlighter. 

De highlighter ziet er ten eerste al prachtig uit. Dat patroon geeft echt een leuk effect. De kleur is een beetje een champagne tint dit behoorlijk ook naar roze neigt. De kleur met flits/fel zonlicht erop is heel anders dan in zachter licht, zoals je op de bovenstaande foto’s wel kan zien. Zoiets had ik nog helemaal niet in mijn stash liggen! Meestal grijp ik naar wat meer warme tinten, dus ik was heel benieuwd hoe dit voor mij ging uitpakken.

Wanneer je het product swatcht, ziet het er niet meteen heel geweldig uit. Toch bevat het heel veel glans. Het vormt maar een heel dun laagje zonder chunky glitters etc. waardoor het er wat natuurlijker uitziet. De tint vind ik ook best wel flatterend, ik denk alleen dat hij voor mensen met een heel warme/gele ondertoon wat te roze is.

In deze video heb ik de highlighter gebruikt. Daarin kun je ook goed mijn allereeste reactie zien. Je kunt hier of op de foto klikken om naar de video te gaan.

Ik vond dit echt een verbazingwekkend mooie highlighter. De kleur is wat anders dan ik normaal gesproken draag. Na het swatchen voor het eerst was ik nog niet zo enthousiast, maar toen ik hem eenmaal had aangebracht en de flitsfoto’s zag, was ik om. Je vindt hem hier voor slechts €3,95.