Review | W7 Glowcomotion

Allereerst, excuses. Het is al een tijdje geleden dat ik een blogpost heb gepost. Momenteel zit ik in mijn examenperiode waardoor ik door alle stress mijn blog een beetje heb verwaarloosd. Vandaag ben ik er toch weer met een review. Ik heb nu al een tijdje de W7 Glowcomotion in mijn stash liggen. Ze noemen het zelf een oogschaduw, maar het is meer een highlighter die overigens een dupe zou moeten zijn van de Mary Lou Manizer. Ik ben benieuwd!

Handig is dat op de achterkant van dit product heel leesbaar alle ingrediënten staan. Heel goed dus voor als je wellicht een overgevoeligheid voor iets hebt. De Glowcomotion kost slechts €5,49 en daarvoor krijg je 8,5 gram product. Dat is echt heel degelijk voor een highlighter!

De close-up foto’s doen helaas niet veel goeds voor het product. Ook wanneer je het product ziet in de pan ziet het er niet heel spannend uit. Spoiler alert, dat wordt nog goed gemaakt haha. In de pan lijkt hij ook vrij donker. Het is ook niet een super lichte highlighter, maar het geeft vooral meer een warme glans dan een donkere tint.

Deze swatch doet al wat meer voor dit product! Zoals je ziet heeft hij echt een enorme glans. Wanneer ik swatches op internet zoek van de Mary-Lou Manizer, kan ik wel stellen dat dit wel een goede dupe moet zijn. De warme glans vind ik ook prachtig en is denk ik al helemaal geweldig in de zomer. Ondanks de warm goude glans, moeten mensen met een wat blekere huid er echt niet van schrikken! Mary-Lou staat er juist om bekend dat het bij veel huidtinten mooi staat, bij deze zal dat niet anders zijn.


Door de flits worden de kleuren op deze foto’s helaas een beetje weggevaagd, maar hopelijk kun je wel zien wat voor een prachtige glans dit product geeft. Ik had niet verwacht dat ik hem zo mooi zou vinden, maar inmiddels is dit mijn everyday highlighter geworden. Hij past bij veel looks die ik maak en ik vind dat het er flatterend uitziet op mijn huid.

Zoals je al merkt, ben ik heel tevreden over dit product. Het is nog steeds best lastig om goede budget highlighters te vinden, maar W7 heeft echt een prachtig product op de markt gebracht. Er zit zelfs nog een behoorlijke spiegel in de verpakking wat ik ook wel een toevoeging vind. Eerst wilde ik graag de ‘echte’ Mary-Lou Manizer kopen, maar nu ik deze heb zou ik niet weten waarom. De kleur is vrijwel hetzelfde en deze werkt echt dikke prima.

Je vindt hem o.a. hier voor €5,49