12 x Leuke betaalbare kleding met patches

27 mei 2017 Uit Door admin

september 7, 2016

Patches, patches, patches. Tegenwoordig kun je in bijna elke winkel wel iets met patches vinden. Alhoewel ik zelf nog geen kledingitem hiermee heb, vind ik de trend wel ontzettend gaaf. Ik ben dan ook zeker van plan er iets mee te gaan kopen, of iets zelf te DIY’en. Maar vandaag deel ik met jullie 12 leuke en betaalbare items met patches, voor als je geen zin hebt om zelf iets te maken.

Trui met regenboog: Wie houdt er nou niet van regenbogen? Een hele simpele trui, maar je doet toch mee met de trend!
Cropped grijze trui: Deze trui zit echt helemaal vol met gave patches. Zeker heel aanwezig maar wel heel mooi en trendy.
Striped shirt: Bij deze vond ik de kleuren van de patches heel erg mooi. Een shirt is ook goed voor dit weer en je zou dit ook heel leuk kunnen combineren met een warm vest voor in de herfst/winter.

Dungarees: Deze trend is misschien niet helemaal voor mij, maar je ziet de laatste tijd enorm veel tuinbroeken of jurkjes met een shirt eronder. Dit is the best of both worlds. Ontzettend tof als je dit durft te dragen!
Shirt dress: Dit is perfect voor lazy days. Een shirt dress voelt als een pyjama, maar zeker met deze patches zie je er nog fashionable uit.
Roze jack: Denim jassen met patches zijn ook super leuk en je ziet ze veel, maar hoe leuk is het als jij iets totaal anders hebt? Roze zie je ook ontzettend veel in kledingstukken en met deze jas voldoe je zeker aan de trends van deze tijd.

Striped trui: Dit is ook een van mijn favorieten. Hele simpel, niet te opvallend, maar toch leuker dan gewoon een blanco trui!
Basic trui: Deze is iets opvallender maar nog steeds wel simpel en draagbaar. Jeans erbij en sneaker en je bent klaar.
Black bomber: De bomber met patches is ook een klassieke combinatie. Daar kun je eigenlijk niet de fout mee ingaan.

Army green bomber: Net zoals met het vorige item: Hiermee kun je niet de mist ingaan. Hele klassieke combo.
Banana trui: Deze vond ik gewoon enorm schattig. Een roze sweater met een bananen patch, how cute!
Lang vest: Dit had ik eerlijk gezegd nog nooit gezien maar ik vind het serieus een van de leukste items uit dit artikel! Lekker opvallend maar toch heel cozy. Heel gaaf met verder een all black outfit bijvoorbeeld.

Wat is jouw favoriete item uit dit artikel? En rond wat voor thema wil jij nog graag zo’n artikel zien?