15x Leuke kledingitems voor de ‘Nederlandse zomer’

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 21, 2016

Het is (eindelijk) ook zomer in Nederland! Momenteel mogen we zeker niet klagen over het weer, maar helaas is mooi zomers weer in Nederland niet altijd vanzelfsprekend. Met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen hebben we lang niet altijd te maken… In dit artikel deel ik een aantal leuke kleding items waarmee je in ieder geval goed de zomer door zult komen.

Hoe vervelend het soms ook is, we hebben vaak een jas nodig. Ik heb drie ontzettend leuke jassen gevonden bij OTTO die je makkelijk kunt combineren en eventueel ook nog zou kunnen dragen in de herfst (ook al wil ik daar echt nog niet aan denken). Spijkerjasjes vind ik op dit moment echt heel erg leuk en het staat ook nog best wel zomers. Leren jasjes zijn natuurlijk altijd goed en bomber jacks zijn op dit moment ook helemaal hot.

In de avond kan het soms nog wel eens flink afkoelen en vesten zijn dan echt de ideale manier om je zomerse outfit net iets warmer te maken. Zeker gecombineerd met een leuk shirt zoals deze kan het ook echt nog wel stijlvol staan. Dit zijn ook nog lekkere luchtige vestjes met een mooie kanten achterkant.

Hoe vervelend het ook is, Nederland is niet het land waar je elke dag vrolijk in korte broekjes of rokjes kunt rond dansen. Een strakke broek vind ik zelf dan vaak weer net te warm dus chino’s, wijde broeken en maxi rokken vind ik echt een uitkomst. Tot vorig jaar droeg ik dat echt nog nooit maar ik ben nu helemaal fan. Ik heb hier zowel een beige als een zwarte chino, een marsala losse broek, een soort flared broek met een leuk printje en ook nog een zwarte maxi rok.

Mocht je wat minder willen nadenken over je outfit, dan is een maxi jurk of (my fave) een jumpsuit helemaal perfect. Je kunt bij een jurk gaan voor bijvoorbeeld een leuke print, of gewoon lekker basic. Jumpsuit vind ik zelf heel erg fijn zitten. Deze donkerblauwe vond ik wel heel elegant, maar wil je gaan voor iets speels dan is iets met een print ook wel leuk.

Dit waren dan mijn ‘tips’ voor leuke kleding items voor een Nederlandse zomer. Laten we natuurlijk hopen dat het lekker korte broeken weer wordt/blijft, maar mocht dat niet zo zijn kun je altijd nog items als deze dragen. Ook zeker niks mis mee!