3-in-1 Review ♥ Verzorgingsproducten van Vichy + Roger & Gallet

14 september 2016 Uit Door admin

juni 19, 2016

Ik vind het altijd heel erg leuk om nieuwe producten te testen nieuwe merken te ontdekken. Van de online apotheek Viata.nl heb ik 3 verzorgingsproducten ontvangen die ik mocht testen. Twee producten van Vichy en een product van het voor mij nog onbekende merk Roger & Gallet. Alle producten zouden heel geschikt moeten zijn voor de gevoelige huid.

Roger & Gallet – Douche gel

Deze douchegel van Roger & Gallet zou heel zacht moeten zijn voor je huid. Hij heeft een verkwikkende unisex geur. Hij is zonder parabenen en droogt je huid niet uit. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze geur echt niet lekker vind. Er zit gember in en dat is niet zo mijn ding. De werking van het product is wel heel goed. Hij is heel zacht voor je huid en droogt inderdaad niet uit. Helaas gewoon niet echt mijn geur. Je vindt hem hier voor €8,00 voor een tube van 300 ml. Dit is een sample size van 50 ml.

Vichy – Pureté Thermale 3-in-1 cleanser

Met dit product van Vichy zou je je make-up in één stap geheel kunnen verwijderen. Het is een cleansing milk, toner en oogmake-up remover in 1. Hoe ik het gebruik is door een beetje op mijn gezicht aan te brengen en het met een watje lichtjes te wrijven. Ik vind hem heel prettig werken. Hij irriteert niet en laat m’n huid schoon en zacht achter. Heel handig voor de luie dagen om gewoon één product te gebruiken en meteen klaar te zijn. Mijn mascara enzo haalt hij er alleen helaas niet voor de volle 100% af. Je vindt hem hier voor €13,65 voor een tube van 300 ml. Dit is een sample size van 100 ml.

Vichy – Ideal Body serum

Als laatste ook nog het ideal body serum. Dit is denk ik mijn favoriete product van de 3 producten die ik heb getest. Hij smeert ontzettend makkelijk uit, ruikt lekker en verzorgt mijn huid ook heel goed. Hij zou voor een gladde, stevige en egale huid moeten zorgen. Dat stevig en egaal weet ik nog niet helemaal maar glad zeker wel. Ook een heel fijn product denk ik voor in de zomer aangezien hij zo lekker licht en makkelijk uitsmeert. Je vindt hem hier voor €20,71 voor een fles van 400 ml. Dit is een sample size van 30 ml.

Hierboven kun je ook nog een beetje de substantie van alle producten zien. Boven het ideal body serum, in het midden de 3-in-1 cleanser en onder de douchegel. Alle drie eigenlijk best wel ‘lichte’ producten. De douchegel vooral, die is echt heel erg vloeibaar. De cleanser en body serum smeren allebei gewoon heel makkelijk weg. Dat is wel zo fijn in gebruik.

Vooral over de producten van Vichy ben ik wel heel erg te spreken. Ik vind het vooral jammer dat ik maar 30 ml van het body serum heb, want die is echt zo op haha! Ik gebruik hem nu maar al te graag. De cleanser zal ik ook zeker blijven gebruiken. Niet iedere dag maar wel op de wat luiere dagen waarop ik niet heel veel make-up draag. De douchegel is helaas niks voor mij… De geur staat me gewoon echt heel erg tegen 🙁