actiepagina

18 maart 2018 Uit Door admin

juni 7, 2016

Lotte Aanbiedingen 1korting, aanbiedingen, actiepagina 2 Comments

Ik heb weer alle leukste en beste aanbiedingen en kortingscodes van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor de beauty en make-up liefhebbers zitten er deze week echt een aantal hele leuke acties tussen! Dus als je benieuwd bent wat je deze week allemaal voor een prikkie kan scoren, kijk dan snel even verder! (meer…)

mei 31, 2016

Lotte Make-up actiepagina, makeupmusthaves, win, win actie, winactie 186 Comments

Het is bijna niet te geloven maar ik heb weer een ontzettend toffe win actie voor jullie kunnen regelen! Dankzij ActiePagina.nl mag ik weer een giftcard ter waarde van maar liefst €50 aan één van jullie weggeven. Deze keer voor de webshop makeupmusthaves.nl. Dit is echt mijn favoriete makeup webshop en ze verkopen daar merken zoals Makeup Revolution, W7, Real Techniques en Freedom. Ontzettend gaaf! Wil je graag kans maken? Kijk dan even in dit artikel voor alles voorwaarden. (meer…)

mei 22, 2016

Lotte Lifestyle actiepagina, besparen, festival 3 Comments

Hoeveel festivals heb jij op je lijstje staan deze zomer? Een festival is dé perfecte vrijetijdsbesteding in het weekend! De echte festivalliefhebber kan in heel Nederland met de voetjes van de vloer, want tegenwoordig wordt er praktisch elk weekend wel ergens een festival georganiseerd. Nu is het bezoeken van festivals vaak een dure hobby. Om ervoor te zorgen dat je aan het eind van het festivalseizoen niet volledig blut bent, geven we in samenwerking met ActiePagina.nl tips om geld te besparen. Zo hoef je geen festival te missen, maar houd je ook geld over voor genoeg andere dingen. (meer…)

mei 8, 2016

Lotte Lifestyle actiepagina, dagje uit, lifestyle 0 Comments

Het leek alsof het mooie weer nooit zou komen, maar nu worden we eindelijk op een zonnetje getrakteerd en kan de winterjas definitief ingeruild worden voor een luchtiger exemplaar. We krijgen weer meer energie en willen de deur uit om leuke dingen te doen. Nederland heeft gelukkig genoeg leuke plaatsen en evenementen waar je je zeker kunt vermaken met vrienden. In samenwerking met Actiepagina.nl geven we je leuke tips voor dagtripjes met vrienden. (meer…)

februari 24, 2016

Lotte Uncategorized actiepagina, douglas, giftcard, win, winactie 230 Comments

Ik heb weer een hele leuke winactie voor jullie! Dankzij ActiePagina.nl kan ik weer een giftcard ter waarde van maar liefst €50 aan een van jullie weggeven voor de Douglas! Daar kun je ontzettend veel mooie merken kopen waaronder MAC, YSL, NYX, Chanel en ga maar zo door. Hieronder vind je alle voorwaarden voor de deelname aan deze winactie. (meer…)

december 22, 2015

Lotte Fashion, Lifestyle actiepagina, kerst, onderzoek 2 Comments

Kerstmis en goed gekleed zijn gaan hand in hand. Ruim twee derde (67%) van de Nederlanders vindt dat er leuk uitzien een belangrijk onderdeel is van Kerstmis en doet dan ook echt moeite om zich goed te kleden tijdens de feestdagen. Zes op de tien gaat zelfs strak in pak of in een chique jurk. Toch geeft nog ruim een derde aan dat als het aan hen zou liggen, ze liever de kerst in een comfortabele outfit, zoals een trainingspak, huispak of pyjama zouden doorbrengen. Dit blijkt uit onderzoek van ActiePagina.nl. Voor nog meer interessante feitjes, lees snel verder!

(meer…)