Action – Pagina 2

23 juni 2016 Uit Door admin

mei 2, 2016

Ik kon het weer eens niet laten, ik ben weer los gegaan tijdens het shoppen. Ik kocht onder andere super leuke items bij de Action, Primark en de DM en alles wat ik de afgelopen weken heb gekocht laat ik in deze video zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Binnenkort komt er trouwens ook een grote win actie op mijn kanaal om de 8000 abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 1, 2016

Bij de Action zag ik dat er weer een aantal leuke duo setjes lagen van de Action. Er waren ontzettend veel verschillende maar uiteindelijk koos ik voor een setje met een oogschaduw en een nagellakje. De setjes kosten slechts €0,99 per stuk en daarvoor krijg je dus twee producten. Hartstikke goedkoop dus! Ik was vooral heel benieuwd naar dit lakje want hij heeft een prachtige chocolade bruine kleur. (meer…)

april 18, 2016

In deze video laat ik je mijn complete verzorgingsroutine zien. Ik laat je zien welke producten ik voor mijn lippen, gezicht, nagels en lichaam gebruik. Vrijwel alle producten zijn ook super betaalbaar. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien en hopelijk heb je er ook wat aan! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 4, 2016

Ik heb weer eens een lekker action shoplog voor jullie! Ik heb weer een hoop leuke dingen gekocht en daarnaast heb ik ook een perspakketje ontvangen van de Action met daarin een aantal kleding items die ik ook aan jullie laat zien. Hopelijk vinden jullie het leuk ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 12, 2016

Laatst was ik weer eens bij de Action en daar zag ik een aantal super schattige nagellak setjes. Er waren volgens mij 3 verschillende soorten en ik nam de absolute nudes versie mee naar huis. In dit setje zitten zes verschillende mini mini mini lakjes in vrij neutrale kleuren. Deze set was ontzettend goedkoop (slechts €0,99) en zag er ook nog eens schattig uit. In dit artikel mijn review + de swatches van alle lakjes. (meer…)

februari 27, 2016

Ik heb al een aantal keer blushes van de Action gekocht maar ik heb ze allemaal weggedaan. Niet omdat ze niet goed waren, maar eerder omdat ik de kleuren toch niet super mooi vond. Een paar weken terug zag ik de kleur 33 Brown, een hele mooie bronzer/blush kleur. De laatste tijd ben ik echt fan van dit soort producten. Voor een euro kon ik hem dan ook echt niet laten liggen. (meer…)