Action

18 maart 2018 Uit Door admin

juni 21, 2017

Lotte Beauty, Reviews Action, apotek, verzorging 3 Comments

Sinds een paar weken is er een nieuw merk bij de action te koop, namelijk Apotek. Dit merk heeft een lichaams- en haarverzorging lijn met organische ingrediënten. De prijzen variëren tussen de €1,19 en €1,88 dus dat is natuurlijk enorm betaalbaar! Ik kreeg de kans om deze producten voor jullie te proberen en was wel erg benieuwd of het allemaal echt zo goed is als het lijkt.  (meer…)

april 3, 2017

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, highlighter, lipgloss, lipstick, review 5 Comments

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe.  (meer…)

december 3, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, shoplog, video 1 Comment

Het was weer eens zo’n dag dat ik naar de Action ging op een paar dingetjes te halen en met veeeeel meer dan nodig thuis kwam. Action heeft allemaal nieuwe makeup en makeup setjes die ik natuurlijk moest meenemen om te testen! Zouden jullie ook nog een kerst Action shoplog willen zien? Let me know! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 2, 2016

Lotte Lifestyle, Video Action, collab, proeven, video 1 Comment

In deze video ga ik samen met Elize (Girlonthewhitebike) allemaal verschillende snacks proeven van de Action. We hebben een aantal dingen van Milka, maar ook red velvet cupcakes en nog veel meer lekkere (??) dingen. Hopelijk vind je het leuk om te zien. Kijk ook zeker even hieronder in de beschrijving voor de video die we op Elize haar kanaal hebben gemaakt. Daar gaan we verschillende soorten kruidnoten proeven. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 17, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, elf, eyeslipsface, HEMA, romwe, shein, shoplog, video 1 Comment

Ik heb weer een hele hoop nieuwe items die ik graag met jullie wil delen! Ik ben onder anderen naar de Action en de HEMA geweest en heb ook nog een aantal super leuke pakketjes ontvangen met wat kleding en make-up. Laat me weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 26, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, shoplog, video 0 Comments

Jaaa! Ik heb weer eens een lekkere Action shoplog voor jullie. Ik ben weer eens flink los gegaan en heb een hoop leuke items kunnen scoren voor kleine prijsjes. Een paar beauty items, wat knutsel dingen en ook wat decoratie. Als je nog vragen hebt over iets, laat het dan zeker even in de reacties weten. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.