back to school

back to school

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 5, 2016

Lotte DIY’s, Video back to school, DIY, schoolspullen, video 0 Comments

Ik weet het, de scholen zijn alweer begonnen, maar ik wilde jullie toch nog heel graag mijn schoolspullen laten zien. Mijn plan was om heel veel DIY video’s te filmen in de vakantie maar mijn boeken kwamen pas heel laat binnen waardoor ik daar helaas geen tijd meer voor had. Hier alsnog een video met het resultaat van mijn DIY schoolspullen, hopelijk kun je er nog wat inspiratie uithalen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 22, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video back to school, tutorial, video 2 Comments

Een veel aangevraagde video was ook een back to school make-up look. In deze video laat ik jullie een look zien die ik zelf heel geschikt vind voor school. Makkelijk, betaalbaar, natuurlijke en fris. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 5, 2016

Lotte Fashion, Lifestyle, Video back to school, school, schooltas, tas, tassen, video 2 Comments

schooltastumbnail-5866958Net als vorig jaar heb ik ook dit jaar weer een what’s in my schoolbag video voor jullie. Het leek me deze keer ook wel leuk om al mijn schooltassen aan jullie te laten zien dus dit is ook gelijk een soort schooltassen collectie. Hopelijk heb je er wat aan en vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 15, 2016

Lotte DIY’s, Lifestyle, Video Action, agenda, back to school, DIY, HEMA, video 1 Comment

Hier is dan mijn allereerste DIY video! In deze video laat ik jullie 3 makkelijke, leuke en ook nog eens goedkope manieren zien om je agenda te versieren. De agenda’s komen van de Action en verder komen alle DIY spullen ook van de Action of van de Hema. Leuk nieuws: Ik geef alle drie deze agenda’s weg! Kijk in de videobeschrijving of kijk tot het einde van de video voor meer informatie. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 8, 2016

Lotte Lifestyle, Shoplogs, Video Action, back to school, HEMA, shoplog, video 1 Comment

Ik vind het altijd super leuk om nieuwe schoolspulletjes te kopen. Ook dit jaar ben ik weer helemaal los gegaan bij de Hema en Action en ik heb daar heel veel leuke (en goedkope) schoolspullen gevonden. Dit jaar wil ik ook een hele back to school serie maken op mijn kanaal. Hopelijk vinden jullie dat leuk en laat ook zeker jouw ideetjes achter bij de comments! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 26, 2015

Lotte Lifestyle, Video back to school, pauls boutique, school, schooltas, video 2 Comments

In deze video laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn tas wanneer ik naar school ga zit. Dit schooljaar heb ik een tas van het merk Paul’s Boutique. Binnenkort ga ik ook naar een event van dit merk, zouden jullie het dan leuk vinden als ik ga vloggen? Laat maar even weten! Hopelijk vind je het een leuke video ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. (meer…)