Beauty

15 oktober 2016 Uit Door admin

oktober 9, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, amandel olie, gezichtsverzorging, huidolie, huidverzorging, kruidvat, kruidvat originals, olie, oogcreme, review, verzorging 9 Comments

Als sinds 1975 heeft Kruidvat een eigen huidverzorgingslijn met de zeer herkenbare bruine potjes. Nu heeft deze nostalgische collectie een nieuw jasje gekregen en zijn er een aantal nieuwe producten aan toegevoegd waaronder dagcrèmes, maskers en oliën. De komende weken zullen hiervan een aantal reviews op mijn blog komen. Deze collectie is echt een droom voor elke budget beauty liefhebber! Vandaag heb ik voor jullie de amandel huidolie en aloë vera oogcrème om te reviewen. (meer…)

september 27, 2016

Lotte Beauty, Reviews nagellak, NYC, review 3 Comments

Ik heb al een paar keer laten blijken dat ik heel erg fan ben van de nagellakjes van NYC. Mijn nagels zijn best wel bross, dus nagellak chipt ontzettend snel bij mij. De lakjes van NYC zijn vrijwel de enige lakjes die bij mij nog redelijk blijven zitten. Een tijdje geleden ontving ik weer een voor mij nieuw kleurtje, Uptown Fashionista. Een wat lichtere kleur, ontzettend mooi kan dat zijn, maar dan moet hij natuurlijk wel goed dekken. (meer…)

september 21, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, kruidvat, olie, review, verzorging 4 Comments

Ik denk dat we zeker niet mogen klagen over de nazomer die we hebben/hebben gehad. Kruidvat is uitgekomen met een body oil met daarin Aloë Vera die de perfecte nazomer verzorging zou zijn; goed tegen uitgedroogde/verbrande huid. Aloë Vera is natuurlijk een ontzettend bekend ingrediënt, het zit in heel veel verzorgingsproducten. Mijn huid kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken dus ik was benieuwd! (meer…)

augustus 29, 2016

Lotte Beauty, Make-up, Video favorieten, likes dislikes, video 0 Comments

De vorige likes & dislikes video is weer twee maanden geleden en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe! Weer een hoop beauty en make-up producten. Ook heb ik even een vraagje aan jullie. Kijk daarvoor even tot het einde van de video en je zou me er heel erg mee helpen als je jouw mening laat weten! Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 12, 2016

Lotte Beauty, Shoplogs, Video first impression, shoplog, unboxing, verzorging, video, watmaaktjemooi 1 Comment

Ik ontving een super leuk pakketje van een van mijn favoriete webshops, namelijk watmaaktjemooi. In deze video ga ik alle producten met jullie testen. Ik heb echt van alles, van een bath bomb, een gezichtsmasker- en cleanser tot een body butter. Hopelijk vind je het leuk om te zien! (En ja, ik zeg écht heel vaak echt in deze video, maar laten we daar aub even doorheenluisteren haha…) Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 1, 2016

Lotte Beauty, Reviews, Video blackhead masker, first impression, lightinthebox, masker, video 0 Comments

dsc_1309-6758449

In mijn vorige video liet ik jullie zien dat ik een blackhead masker had besteld. In deze video ga ik dit 3-stappen systeem met jullie testen. Laat zeker even weten in de comments wat ik nog meer allemaal zou kunnen testen op video en vergeet ook zeker niet om deze video een duimpje omhoog te geven ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.