blush

18 maart 2018 Uit Door admin

april 3, 2017

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, highlighter, lipgloss, lipstick, review 5 Comments

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe.  (meer…)

september 18, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, essence, review 6 Comments

Blush is meestal niet echt een product waar ik nou heel enthousiast van word. Ik gebruik het wel redelijk vaak, maar lang niet elke dag. Maar, toen essence uitkwam met de nieuwe Satin Touch blushes was ik toch wel benieuwd. Satin vind ik namelijk vaak wel een hele mooie finish voor op je gezicht. Er zijn momenteel 3 kleuren verkrijgbaar, waarvan ik de kleur 20 satin love heb meegenomen. (meer…)

mei 7, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, concealer, mascara, oogschaduw, review 9 Comments

Nog meer make-up reviews van de Action! Ik vind het gewoon ontzettend leuk om make-up producten van de Action te testen want het is gewoon zo ontzettend goedkoop. Bij een vriendin zag ik een keer dit setje en zij zei dat hij heel erg goed werkte. Ik werd eigenlijk wel benieuwd en besloot er eentje mee te nemen. Er waren twee varianten, smokey en nude, maar ik koos voor nude.
(meer…)

april 20, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, bronzer, highlighter, lightinthebox, review, the balm 5 Comments

Ik denk dat vrijwel iedereen de Loumanizers van TheBalm kent. Helaas zijn deze nog best wel prijzig. Ik heb al meerdere keuren op het punt gestaan om ze te bestellen maar ik wist niet 100% zeker dat de kleuren echt iets voor mij waren. Bij Lightinthebox bestelde ik dupes voor deze producten. Ze waren echt super goedkoop dus ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit. (meer…)

april 5, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, essence, review 11 Comments

Het was nog niet makkelijk om de nieuwe Essence producten te weten te bemachtigen maar ik heb eindelijk een aantal nieuwe producten kunnen kopen! Naar de mosaic blushes was ik ook heel erg benieuwd en ik nam de kleur 020 all you need is pink mee.  (meer…)

maart 23, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, bronzer, catrice, highlighter, palette, review 8 Comments

Niet alleen Essence maar ook Catrice heeft onlangs veel nieuwe producten aan het vast assortiment toegevoegd. Ze hebben nu ook leuke blush trio’s, de blush artist shading paletten. Er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik nummer 010 BronzeÉclat meenam. Hierin zitten mooie warme/peach tinten. In dit artikel lees je wat ik ervan vind! (meer…)