bornprettystore

2 oktober 2016 Uit Door admin

januari 13, 2016

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, liquid lipstick, review 13 Comments

Steeds meer merken komen uit met liquid lipsticks. Helaas is het wel vaak moeilijk om betaalbare versies hiervan te vinden. Van bornprettystore ontving ik 6 leuke kleurtjes die ik voor jullie kon testen. Benieuwd of het wat is of dat je het beter kan overslaan? Kijk dan snel verder! (meer…)

november 13, 2015

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, lipstick, lipsticks, review 13 Comments

Ik ben echt een lipstick junkie. Lipstick is echt veruit mijn favoriete make-up product. Ik heb drie mega goedkope lipsticks van de site www.bornprettystore.com mogen ontvangen die ik voor jullie mag reviewen. Ik koos drie totaal verschillende kleurtjes. De lipstick hebben een wat andere vorm dan wat je gewend bent van een traditionele lipstick dus ik was wel erg benieuwd! (meer…)

november 9, 2015

Lotte Make-up bornprettystore, essence, make-up, Makeup Revolution 5 Comments

Mijn make-up stash is in een jaar echt enorm gegroeid. Helaas liggen er ook heel veel mooie producten in die ik echt veel te weinig gebruik. Vandaag dus dit artikel om mezelf ook even een reminder te geven. Het zijn allemaal hele mooie en fijne producten maar ik gebruik ze bijna nooit… Daar moet echt verandering in komen! (meer…)

september 6, 2015

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, lip gloss, lipstick, liquid lipstick, review 11 Comments

Liquid lipsticks zijn de laatste tijd ontzettend populair en je ziet ook dat steeds meer merken met een dergelijk product op de markt komen. Zelf heb ik al een aantal Provocalips van Rimmel maar toen ik deze in de webshop van Bornprettystore zag moest ik ze wel hebben. Ik koos drie totaal verschillende kleuren uit om te testen. Ik weet dat je ze ook in veel andere webshops voor een prikkie kunt scoren. Ze zijn al een enorme hype. Ik was wel benieuwd of ze de hype ook echt waard zijn.

(meer…)

augustus 31, 2015

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, eyeshadow, oogschaduw, palette, review 6 Comments

“Hey Lotte, had je niet al genoeg oogschaduw paletten?” “Uhm ja, maar ik had er nog geen met alleen maar matte kleuren!” Van de webshop Bornprettystore heb ik dit palette met 15 matte oogschaduw kleuren mogen ontvangen. Het zijn allemaal hele natuurlijke tinten, lijkt me zo een perfect everyday palette! Maar is het pigment van deze budget oogschaduws ook goed?

(meer…)

juli 2, 2015

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, lipstick, review 2 Comments

De laatste keer dat ik iets van bornprettystore heb gereviewd was ik niet heel erg blij. Ik zag dat ik dit product nog had liggen en de kleur ziet er echt prachtig uit. Misschien dat dit alles weer goed gaat maken? Jullie weten denk ik wel hoeveel ik van rode lipsticks hou en zo’n potlood is heel erg makkelijk met aanbrengen. Daarnaast beloofd dit product ook waterproof te zijn, interesting… (meer…)