Bosch WTN83271FG – Serie 4 – Condensdroger – NL/FR

7 januari 2022 0 Door admin

Verwijder met het AllergyPlus programma op de Bosch WTN83271FG condensdroger op hoge temperaturen allerlei allergenen, voor een nog hygiënischer wasgoed. Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat bij drogen op hoge temperaturen kleding wordt beschermd tegen schade of krimpen. Heb je niet veel tijd om te drogen? kies dan voor het 40 min of 15 min programma. Stel op elk gewenst moment een eindtijd in voor je programma.

Snel drogen

Wasmachines kunnen kleding snel wassen op een kort programma, maar dat kan deze droger ook. Met het superkort40 programma is het mogelijk om je wasgoed te drogen in 40 minuten.

AllergiePlus, voor extra hygiëne

Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het drogen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.

AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen

Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

AutoDry

De AutoDry technologie zorgt ervoor dat wasgoed op de juiste manier wordt gedroogd. Tot maximaal 10 kg drogen van kastdroog tot extra droog. Je wasgoed wordt beschermt tegen hoge temperaturen, waardoor het niet kan beschadigen of krimpen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vochtigheid en temperatuursensoren.

SensitiveDrying, zacht drogen

Via alle kanten van de trommel wordt er warme milde lucht binnen geblazen. Dit wordt vervolgens zacht rondgedraaid met de soft-meenemers. Hierdoor blijft het niet plat op de trommel te liggen en heb je een betere droogprestatie. Dit resulteert in zacht wasgoed zonder kreuk.

Programma’s

  • Katoen, Kreukherstellend, Sport, AllergyPlus, Mix, tijdprogramma warm, tijdprogramma koud, Extra snel 15, Extra snel 40, Wol finish, Delicaat
  • Optie anti-kreukfase 60 min na afloop van het programma
  • Opties TouchControl toetsen: Delicaat, Eindtijduitstel, Antikreuk, Programmaduur, Fijninstelling, Start/Reload/Pauze, Einduitstel tot 24 u

Hoogtepunten van de Bosch WTN83271FG

  • AutoDry – kinderbeveiliging – AllergyPlus – SensitiveDrying – Anti-kreuk – Extra snel 15 en 40 – antiVibration – LED display

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/bosch-wtn83271fg-serie-4-condensdroger-nl-fr/9300000005591111/