bronzer

18 maart 2018 Uit Door admin

april 3, 2017

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, highlighter, lipgloss, lipstick, review 5 Comments

Action make-up, soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel mogelijk nieuwe producten van de Action voor jullie te testen. Laatst was ik er weer een keer toen kwam ik deze twee producten tegen: een lipstick-lipgloss duo en de inmiddels welbekende shimmer brick dupe.  (meer…)

april 20, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, bronzer, highlighter, lightinthebox, review, the balm 5 Comments

Ik denk dat vrijwel iedereen de Loumanizers van TheBalm kent. Helaas zijn deze nog best wel prijzig. Ik heb al meerdere keuren op het punt gestaan om ze te bestellen maar ik wist niet 100% zeker dat de kleuren echt iets voor mij waren. Bij Lightinthebox bestelde ik dupes voor deze producten. Ze waren echt super goedkoop dus ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit. (meer…)

maart 23, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, bronzer, catrice, highlighter, palette, review 8 Comments

Niet alleen Essence maar ook Catrice heeft onlangs veel nieuwe producten aan het vast assortiment toegevoegd. Ze hebben nu ook leuke blush trio’s, de blush artist shading paletten. Er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik nummer 010 BronzeÉclat meenam. Hierin zitten mooie warme/peach tinten. In dit artikel lees je wat ik ervan vind! (meer…)

maart 8, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, bronzer, miss sporty, review 10 Comments

Eerder hebben jullie al de foundation uit de Miss Sporty insta glow lijn op mijn blog voorbij hebben zien komen. De lijn bestaat uit nog meer producten waaronder bronzers en blushes. Daarvan ontving ik drie prachtige kleuren. Hiermee zou je een flawless look helemaal kunnen afmaken. Ik was ontzettend benieuwd in ieder geval! (meer…)

februari 27, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, review 11 Comments

Ik heb al een aantal keer blushes van de Action gekocht maar ik heb ze allemaal weggedaan. Niet omdat ze niet goed waren, maar eerder omdat ik de kleuren toch niet super mooi vond. Een paar weken terug zag ik de kleur 33 Brown, een hele mooie bronzer/blush kleur. De laatste tijd ben ik echt fan van dit soort producten. Voor een euro kon ik hem dan ook echt niet laten liggen. (meer…)

februari 15, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video Action, blush, bronzer, catrice, concealer, foundation, highlighter, routine, tutorial, video 1 Comment

In deze video leg ik heel uitgebreid uit hoe ik elke dag mijn gezichtsmake-up aanbreng. Ik vertel meer over mijn kwasten, technieken en alle producten. Daarnaast demonstreer ik natuurlijk ook alles! Zoals jullie gewend zijn gebruik ik weer enkel budget producten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.