BRUVZ KB2000 – Smartwatch Kinderen – GPS Horloge Kind – GPS Tracker Kind – Kinderhorloge – Smartwatch Kids – HD Videobellen – 4G Netwerk – Inclusief Simkaart & Screenprotector – Roze

7 januari 2022 0 Door admin

TIJDELIJK ACTIE! VANAF 22 DECEMBER GELEVERD MET 15 EURO BELTEGOED EN 1000 MB DATA

Wat is er belangrijker dan de veiligheid van uw kind? U wilt uw kinderen toch ook met een gerust hart en op een veilige en verantwoorde manier laten buitenspelen? Dan is de smartwatch van BRUVZ echt iets voor u! Lees hieronder meer over de functies die deze unieke smartwatch te bieden heeft.

Veiligheid boven alles
Wilt u uw kind ook met een gerust hart laten buitenspelen? Dat kan met de BRUVZ smartwatch, want de BRUVZ smartwatch is uitgerust met een GPS tracker, door middel van de gratis applicatie weet u daarom altijd waar uw kind is. Daarnaast beschikt de smartwatch over een SOS alarmknop, als uw kind in gevaar is kan er een noodsignaal worden verstuurd naar drie vooraf ingestelde nummers. Ook hoeft u niet bang te zijn dat uw kind met vreemden zal bellen. U kunt namelijk zelf instellen welke nummers de smartwatch kunnen bellen en vice versa.

Uw kind is altijd bereikbaar!
Vindt u het ook zo vervelend als u uw kind niet kunt bereiken? Met de BRUVZ smartwatch is dat verleden tijd. Moet uw kind naar huis om te eten? Geen probleem, de smartwatch is verbonden met met het 4G netwerk en via de gratis applicatie kunt U altijd (video)bellen of een (spraak)bericht sturen naar de smartwatch.

Speciaal voor kinderen en kindveilig!
De BRUVZ smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen. Daarom heeft de smartwatch een stoer design. Ook is de smartwatch IP67 waterdicht, dat betekend dat het toestel volledig stofdicht is en een onderdompeling van 30 minuten op 1 meter diep kan weerstaan. Daarnaast wordt er een gratis screenprotector meegeleverd om schade aan de HD touchscreen te voorkomen. Kortom de BRUVZ smartwatch is kindveilig.

Nooit zoeken naar het horloge
Is uw kind erg slordig en raken spullen vaak zoek? Via de applicatie kunt u de functie zoek horloge activeren. Als u deze functie activeert zal er een alarm afgaan op het horloge waardoor je het gemakkelijk kunt terugvinden in huis of nabije omgeving.

100% Tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar 100% klanttevredenheid. Ben jij niet 100% tevreden over je aankoop? Laat het ons dan weten, we kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

De verschillende functies van de smartwatch op een rijtje:
✔️GPS Tracker
✔️Ingebouwde Camera
✔️SOS Alarmfunctie
✔️Videobellen
✔️Bellen
✔️Wifi
✔️Onbekende nummers blokkeren
✔️Waterbestendig IP67
✔️Stappenteller
✔️Touchscreen functie
✔️Alarm
✔️Niet storen modus voor in de klas
✔️Zoek horloge functie
✔️Locatie geschiedenis
✔️Spraakbericht
✔️Leerzaam rekenspelletje
✔️Beloningen systeem
✔️Tijdslot

Inhoud verpakking:

 • GPS Horloge
 • Oplaadkabel
 • Handleiding in het Nederlands
 • Screenprotector
 • Prepaid simkaart voor heel Europa

Verbruikskosten met Lebara One:

 • 1 cent per minuut naar de vaste lijn
 • 9 cent per minuut naar mobiele nummers
 • 12 cent per sms naar mobiele nummers
 • 1 cent per MB
 • Gratis bellen naar andere gebruikers van Lebara binnen Nederland
 • Bellen naar het horloge is gratis.

Copyright ©
Deze productbeschrijving en afbeeldingen zijn gemaakt door BRUVZ en mogen door anderen niet zonder toestemming van BRUVZ worden verveelvoudigd en/of worden openbaar gemaakt.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/bruvz-kb2000-smartwatch-kinderen-gps-horloge-kind-gps-tracker-kind-kinderhorloge-smartwatch-kids-hd-videobellen-4g-netwerk-inclusief-simkaart-screenprotector-roze/9300000047370754/