Buzzworldwide- Zuurstof saturatie meter met batterijen – Best getest – Zuurstofmeter vinger – Digitale vingertop pulse oximeter – Hartslagmeter – Medische hulpmiddel – CE gecertificeerd & uitvoerig getest – Inclusief draagkoord

7 januari 2022 0 Door admin

Jouw vitale functies snel, nauwkeurig en efficiënt meten kan niet eenvoudiger, dankzij de saturatiemeter van Buzzworldwide®. Bent u daarnaast een stoppende roker, corona , long-, astma-, hartpatiënt, sporter of EHBO’er? Dan is deze saturatiemeter iets voor u! Monitor uw hartslag en de saturatie nauwkeurig, eenvoudig en pijnloos. Makkelijk in gebruik en meten is weten natuurlijk!

Voordelen van de saturatie meter van Buzzworldwide

Snelle meting (ongeveer 10 seconden)
Simpel te lezen scherm
Meetbereik SpO2: 70-99%
Meetbereik bpmPR: 30-240
Pijnloos
Nauwkeurig
Eenvoudig in gebruik
Energiesparingsmodus
Inclusief draagkoord
Inclusief AAA batterijen

De functies en gebruiksvriendelijkheid van de saturatiemeter

Door middel van een vingersensor wordt al binnen een paar tellen een accurate saturatie (SpO2) gemeten. De saturatie is het zuurstofgehalte van het bloed. Een gezonde saturatie ligt tussen de 95% en 99%. Naast de saturatie geeft de saturatiemeter ook je hartslag (bpmPR) weer. De saturatiemeter is gebruiksvriendelijk. Daarbij is hij voorzien van een eenvoudige bediening. Ook is de saturatiemeter nog eens milieuvriendelijk door zijn energiebesparingsmodus. De saturatiemeter wordt geleverd met een draagkoord. Dit maakt het makkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Ook zitten er al batterijen in het apparaat. Het apparaat is dus meteen klaar voor gebruik!

De saturatiemeter en corona

Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in uw bloed. Deze waarde zegt iets over hoe effectief uw ademhaling is. Bij corona zal zuurstof moeilijker worden opgenomen in uw bloed. Er zit namelijk een barrière van vocht in de longen waar het zuurstof doorheen moet gaan. De saturatie zal zodoende dalen. Wanneer u een corona-infectie hebt opgelopen, meet de saturatie dan minstens vijf keer per dag om het verdere verloop van de infectie in de gaten te houden.

Voor wie?

Sporters
Longpatiënten
Hartpatiënten
Astmapatiënten
Stoppende rokers
Mensen op leeftijd
EHBO’ers
Coronapatiënten
Bergwandelaars

Gebruiksaanwijzing

1. Bevestig de saturatiemeter rondom de vinger
2. Druk op de knop van de saturatiemeter
3. Wacht ongeveer 10 seconden op het resultaat
4. Lees de resultaten af van de saturatiemeter
5. De saturatiemeter gaat automatisch uit bij het verwijderen van uw vinger

Let op: gebruik dezelfde vinger voor een accurate meting!
Let op: nagellak of nepnagels kunnen onnauwkeurige Sp02-waarden veroorzaken!
Let op: Zorg dat uw hand warm is!

Bestel vandaag de saturatiemeter en meet snel uw hartslag en uw zuurstofgehalte!

100% Geld terug garantie
We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

Heeft u een probleem of een opmerking over de saturatiemeter? Aarzel niet om contact op te nemen met bol.com. Wij zullen uw probleem of opmerking verhelpen. Uw feedback kunnen wij goed gebruiken om ons aanbod te verbeteren.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/buzzworldwide-zuurstof-saturatie-meter-met-batterijen-best-getest-zuurstofmeter-vinger-digitale-vingertop-pulse-oximeter-hartslagmeter-medische-hulpmiddel-ce-gecertificeerd-uitvoerig-getest-inclusief-draagkoord/9300000017334046/