catrice

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 2, 2017

Lotte Make-up, Shoplogs catrice, shoplog, trekpleister 7 Comments

Een paar weken geleden kwam er een preview van de nieuwe make-up producten van Catrice voor de herfst/winter van 2017. Sinds kort ligt deze dan ook in de schappen. Er zaten zeker wat producten tussen die ik graag wilde proberen, maar lang niet elk drogisterij filiaal is al zo snel met alle nieuwe collecties. Dit was het uitgerekende moment om de nieuwe webshop van de Trekpleister te testen. Ik had een budget gekregen en daarvoor heb ik prachtige items van kunnen uitkiezen om te gaan testen voor jullie!  (meer…)

november 23, 2016

Lotte Make-up catrice, essence, kerst, limited edition 8 Comments

Nog een paar dagen en dan begint de feestmaand al weer. Er zijn nu heel veel merken die met mooie kerstcollecties uitkomen, zo ook de budget merken Essence en Catrice. Het leek me wel leuk om deze limited edition collecties met jullie te delen om alvast in de stemming te komen!  (meer…)

november 13, 2016

Lotte Make-up catrice, favorieten, lipproducten, lipstick, lipsticks, liquid lipstick, liquid lipsticks, MAC, NYX 8 Comments

Heb ik al gezegd dat herfst mijn favoriete seizoen is qua make-up? Oh ja, al een keer of tien… Maar het is wel echt waar, in de herfst pak ik graag wat meer uit, zeker met lipkleuren. In dit artikel deel ik mijn 8 favoriete lipproducten van dit moment met jullie. Meeste zijn best wel opvallend maar daar hou ik wel van!  (meer…)

september 14, 2016

Lotte Make-up, Reviews catrice, oogschaduw, palette, review, wenkbrauw, wenkbrauwen 4 Comments

Het lijkt wel of ik in de ochtend steeds luier word met mijn make-up. Bij de Kruidvat zag ik dat er in de nieuwe Catrice collectie een eye & brow palette zat. In principe kun je natuurlijk altijd al wel oogschaduw al wenkbrauwpoeder gebruiken en andersom, maar een mini palette waar beide dingen goed in vertegenwoordigd zijn leek mij wel handig. Die moest ik proberen dus! (meer…)

september 9, 2016

Lotte Reviews, Tutorials, Video catrice, essence, first impression, tutorial, video 0 Comments

Ik word altijd helemaal vrolijk wanneer de nieuwe collectie van Essence & Catrice weer in de schappen ligt. Deze keer heb ik behoorlijk wat producten gekocht waarmee ik in deze video een look voor jullie maak! Ik laat zien hoe alles werk en geef ook gelijk mijn eerste indruk. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 8, 2016

Lotte Make-up catrice, lippotlood, lipstick 7 Comments

Nog meer nieuwe lipproducten! Ik had al nieuwe lipsticks en lip creams geprobeerd van Essence & Catrice, maar Catrice is ook nog met een ander soort product uitgekomen: De matt lip artists. Het zijn een soort dikke lippotloden die je gewoon aan kunt brengen als lipsticks. Ze beloven 6 uur lang te blijven zitten. Dat wilde ik wel eens zien, dus ik nam twee kleurtjes mee. (meer…)