CHiQ U43H7A – 43 inch – 4K LED – 2020

7 januari 2022 0 Door admin

Full-screen 4K UHD Android-tv U43H7A(43 inch), Groot kijkvlak, haarscherp beeld

Android TV Duizenden apps, waaronder de Ziggo Go, Kijk, Videoland en meer;
Chromecast Built-in Eenvoudig streamen vanaf je smartphone;
Netflix Je favoriete films en series met een druk op de afstandsbediening;

HDR10 Zeer realistisch beeld;
Dolby Audio Zeer realistische geluidssensatie met 3D surround;
64-bits CPU Snelle decodering, korte responstijd;
8 GB eMMC Veel opslagruimte voor meer apps;
Spraakbediening Eenvoudig te gebruiken, real-time respons;

Ruim 4000 apps, dankzij Android TV

Dankzij Android TV heb je een appstore zoals op je telefoon, alleen dan geoptimaliseerd voor de TV. Met meer dan 4000 apps om uit te kiezen, is je tv een slimme alles-in-een-console voor je tv-programma’s en films, entertainment, games, sociale interacties en trainingen. Een groot voordeel is dat alle Nederlandse apps, oa de Ziggo app, Kijk, Videoland en NPO app zijn kostenloos te downloaden, zo kan je ook zonder kabels vrijwel alle Nederlandse content bekijken!

Geavanceerde full-screen-technologie

Voor het scherm is gebruik gemaakt van de nieuwste generatie hechttechnieken, wat tot nog smallere randen, en dus een groter kijkvlak, heeft geleid dan bij een normale smal-omrande tv.Dankzij het frameloze schermdesign zul je je niet langer storen aan de zwarte omkadering wanneer je naar je favoriete sportwedstrijd kijkt.

4K UHD-tv, 8 MP-display voor hyper-realistische beelden

De full-screen 4K-tv biedt niet alleen een nog grotere schermweergave, de beelden zijn ook gedetailleerder en komen dankzij de rijke kleuren echt tot leven.

Twee-kanaals Dolby Vision en HDR10, Zie alles in nog meer detail

Om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen voor beeldkwaliteit is deze tv voorzien van een stel compleet nieuwe beeldchips die twee-kanaals Dolby Vision en HDR-decodering ondersteunen. Het resultaat is een levensecht HD-display dat je het idee geeft zelf onderdeel te zijn van de actie op het scherm.

Speciale EQ-afstemming, Waan je in de bioscoop

De audio-prestaties van deze tv zijn dolby-gecertificeerd en door de speciale EQ-afstemming is de audiovisuele sensatie er alleen maar op vooruit gegaan.

Quad Core A55 64-bits CPU, Alles overtreffende 4K-tv

De 64-bits A55 CPU maakt gebruik van geavanceerde nanoscale-technologie. De tv levert ongekende prestaties en zet videostreams moeiteloos om vanuit diverse formats. Dankzij een geheugen van maar liefst 8 GB installeer je een groot aantal apps en houd je zelfs nog ruimte over.

Triple Core Mail 470 GPU, Gamen op een groot scherm alsof je er zelf bij bent

De krachtige GPU kan de populaire games van Google Play met gemak aan en levert zeer verfijnde kleurbewerkingen voor nog realistischere beelden. Gamen op een groot scherm geeft je het gevoel er echt bij te zijn

Ongeëvenaarde ervaring, Eenvoudig en handig in het gebruik

Vertel de spraakassistent welke film je zoekt. Via de sneltoetsen op de afstandsbediening schakel je in een oogwenk naar Netflix of YouTube.

Meerdere schermen aansluiten, Gebruik Screencast voor entertainment op het grote scherm

Met behulp van de screencast-technologie projecteer je games en video’s handig vanaf een apparaat met een kleiner scherm naar het grote scherm van je tv.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/chiq-u43h7a-43-inch-4k-led-2020/9300000010586149/