concealer

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 24, 2016

Lotte Make-up, Reviews concealer, essence, review 9 Comments

Concealer is echt zo’n product dat ik eigenlijk heel belangrijk vind, maar heel saai vind om te kopen. Een product dat wel mijn aandacht trok, was de get picture ready brightning concealer van Essence. Een nieuw product. Geen spons applicator zoals bij heel veel concealers, maar een sponsje. Daar was ik wel benieuwd naar! Een brightning effect kan ik ook altijd wel gebruiken dus ik besloot hem mee te nemen en te testen. (meer…)

augustus 13, 2016

Lotte Make-up, Reviews concealer, lightinthebox, palette 2 Comments

Een paar weken geleden deed ik een shoplog van lightinthebox waarin ik ook onder anderen een setje met concealer paletten zien. Ik had deze al op meerdere Chinese webshops voorbij zien komen en nu besloot ik ze toch eens mee te bestellen. In elk palette zitten maar liefst 15 kleuren. Een heeft gewoon meer neutrale concealer kleuren en de andere wat meer contour en colour correcting kleuren. (meer…)

juni 25, 2016

Lotte Make-up, Reviews concealer, miss sporty, review 12 Comments

Ik gebruik nu al ruim een jaar elke dag dezelfde concealer, namelijk de Stay all day concealer van Essence. Nu mijn zesde verpakking daarvan op begon te raken, vond ik het wel eens tijd om op zoek te gaan naar iets anders. Elke dag hetzelfde gebruiken wordt op den duur ook een beetje saai. Ik had heel veel goeds gehoord over de Perfect Stay concealer van Miss Sporty. Ik gebruik ook al heel lang een poeder uit die lijn dus ik besloot de concealer ook maar eens te proberen. (meer…)

mei 7, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, concealer, mascara, oogschaduw, review 9 Comments

Nog meer make-up reviews van de Action! Ik vind het gewoon ontzettend leuk om make-up producten van de Action te testen want het is gewoon zo ontzettend goedkoop. Bij een vriendin zag ik een keer dit setje en zij zei dat hij heel erg goed werkte. Ik werd eigenlijk wel benieuwd en besloot er eentje mee te nemen. Er waren twee varianten, smokey en nude, maar ik koos voor nude.
(meer…)

februari 18, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, concealer, review 11 Comments

Toen ik bij de Action was zag ik een aantal nieuwe make-up producten die ik graag wilde proberen. Eentje daarvan was deze highlighting concealer. Ik was nog op zoek naar een nieuwe concealer (want om heel eerlijk te zijn vind ik die van Catrice toch niet zo fantastisch nu…) dus nam ik deze mee. Hij was ook spotgoedkoop dus toen kon ik het al helemaal niet laten. (meer…)

februari 15, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video Action, blush, bronzer, catrice, concealer, foundation, highlighter, routine, tutorial, video 1 Comment

In deze video leg ik heel uitgebreid uit hoe ik elke dag mijn gezichtsmake-up aanbreng. Ik vertel meer over mijn kwasten, technieken en alle producten. Daarnaast demonstreer ik natuurlijk ook alles! Zoals jullie gewend zijn gebruik ik weer enkel budget producten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.