Craete Tekentablet met Scherm – 217*174mm – Zwart

7 januari 2022 0 Door admin

Ontdek uw innerlijke creativiteit met de Craete Tekentablet! Vervang uw muis voor een pen en maak de mooiste schilderijen en tekeningen! Met deze tekentablet ervaart u een fantastische tekenervaring. De pen hoeft niet opgeladen te worden en heeft geen batterijen nodig, waardoor u de vervelende onderbreking van een lege batterij vermijdt en zeer efficiënt kunt werken. De twee knopjes van de pen en de vier programmeerbare toetsen van de tablet maken het werken makkelijker en geven toegang tot meerdere handige functies. Met de Craete Tekentablet kunt u vrijwel meteen fantastische tekeningen maken.

Voor- en nadelen Craete Tekentablet:
✔ Pen zonder batterij: De pen die u meegeleverd krijgt bij de Craete Tekentablet heeft geen batterijen of accu nodig.
✔ Sneltoetsen: De tekentablet beschikt over vier sneltoetsen die u kunt aanpassen naar uw eigen behoeftes.
✔ Compact: Vanwege het compacte formaat en lichte gewicht is de Craete Tekentablet gemakkelijk mee te nemen in uw hand- of rugtas.
Verbindingen: De tekentablet is te verbinden met veel soorten software en tekenprogramma’s, zoals Android, Windows, Lightroom en Adobe Photoshop.
✖ Alleen verbinding met Android telefoons: De tablet is alleen te verbinden met Android telefoons.

Voordelen ten opzichte van de muis
Een tekentablet laat u, integendeel tot een muis, op een natuurlijke manier met de computer werken. U zult zichtbaar verschil zien in uw digitale tekeningen, schilderijen en zelfs fotobewerkingen als u uw muis vervangt voor een tekentablet. Door de vorm en het lichte gewicht van de pen is het gemakkelijker om langer door te werken dan met een muis.

8192 drukgevoeligheidsniveaus
De 8192 drukgevoeligheidsniveaus en 10 mm detectiehoogte geven u een nauwkeurige controle en zorgen voor een natuurlijke en elegante lijnverloop. Dit zorgt voor een optimale creatieve prestatie en een fijne teken- en schilderervaring.

Ook voor onderweg
Met afmetingen van 21*17,5 cm is de tekentablet erg licht en draagbaar, waardoor het de ideale tablet is om mee te nemen naar uw werk of school of op reis, terwijl het met een scherm van 7.6″ nog steeds groot genoeg is om op te tekenen, schilderen en werken. De perfecte combinatie.

Compatibiliteit
De Craete Tekentablet werkt met Windows (7/8/10 of hoger) en MacOS (10.12 of hoger). De tablet is compatibel met meerdere (teken)programma’s, zoals: Adobe Photoshop, Illustrator en Lightroom, Clip Studio Paint, Paint Tool Sai 2, Krita, Corel Painter, FireAlpaca en meer.

Optimaal ontwerp
De tekentablet heeft 4 anti-slip rubbers die zorgen voor optimale stabiliteit en met de micro USB aansluiting maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw desktop, laptop of pc. De vier knoppen op de tablet zijn programmeerbaar en geven toegang tot allerlei handige functies. De twee knopjes op de pen zorgen ervoor dat u snel en makkelijk kunt schakelen tussen de pen en gum, waardoor u sneller en comfortabeler kunt werken.

Specificaties:

 • Breedte: 21 cm
 • Lengte: 17.5 cm
 • Scherm formaat: 7.6″ (6,5*4 inch)
 • Kleur: Zwart
 • Drukgevoeligheid: 8192 Niveaus
 • Detectiehoogte: 10 mm
 • Bewegingsresolutie: 5080 LPI
 • OS Compatibiliteit: Windows (7/8/10 of hoger) en MacOS (10.12 of hoger)

Inhoud van uw bestelling:

 • 1x Craete Tekentablet
 • 1x Pen
 • 1x Micro USB kabel
 • 8x Extra pen vervangpuntjes
 • 1x Handleiding
 • 1x Type C naar USB adapter

De mooiste digitale tekeningen en schilderijen maken die u ooit gemaakt heeft? Met de Craete Tekentablet gaat het u lukken!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/craete-tekentablet-met-scherm-217-174mm-zwart/9300000048518717/