cvs

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 17, 2016

Lotte Persoonlijk cvs, persoonlijk 5 Comments

Oke, shame on me. Het is nu echt al weer veel te lang geleden sinds mijn vorige persoonlijke update. In de tussentijd is er zo ontzettend veel gebeurd en heb ik veel aan jullie te vertellen over hoe het mij staat en mijn Chronisch Vermoeidheidssyndroom. Het was dus zeker weer tijd voor een nieuwe update.

(meer…)

mei 23, 2016

Lotte Make-up, Persoonlijk, Video cvs, persoonlijk, video 1 Comment

Allereerst, ontzettend bedankt voor de 9K abonnees! Echt bizar ♥ De laatste make-up doen en kletsen video was alweer een tijdje geleden dus het leek me wel leuk om er weer eentje te filmen.  Ik praat met jullie onder anderen over mijn gezondheid, mijn school & studiekeuze en daarnaast  stel ik jullie ook nog een aantal vragen. Ik hoop dat jullie het gezellig vinden en make-up lekker mee! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 18, 2016

Lotte Persoonlijk cvs, persoonlijk 4 Comments

Als je me op snapchat of Instagram volgt heb je het gisteren misschien al gezien, maar het leek me ook wel handig om dit even via mijn blog met jullie te delen. Ik loop namelijk nu voor twee weken met een enkelband. Ik lijk net een crimineel (lol) maar het heeft natuurlijk een heel ander doel. In mijn vorige persoonlijke updates heb ik al vaak geschreven dat ik aan het wachten ben op een behandeling voor mijn CVS. Aan dat wachten lijkt nu gelukkig een einde te komen! In dit artikel verder nog even wat meer informatie over wat dat voor mij gaat betekenen de komende tijd. (meer…)

maart 27, 2016

Lotte Persoonlijk cvs, persoonlijk 20 Comments

Mijn vorige update was alweer een tijdje geleden. Helaas kan ik nog niks positiefs met jullie delen. Het gaat nog steeds niet beter en het wachten op goede begeleiding lijkt alleen maar langer te gaan duren. Ik heb dus niet heel veel nieuws te vertellen behalve dan dat het niet beter gaat, eerder slechter misschien zelfs. Maar vandaag wil ik het even over iets specifieks hebben met jullie namelijk hoe het is om onzichtbaar ziek te zijn. Mensen die ook een ziekte hebben die je niet zo 123 aan iemand kan zien zullen het waarschijnlijk wel herkennen. (meer…)

februari 21, 2016

Lotte Persoonlijk cvs, persoonlijk 8 Comments

Een paar weken geleden vertelde ik jullie al over dat ik weer veel testen en onderzoeken heb gehad en dat ik was doorverwezen naar het WKZ om te kijken of ik misschien de diagnose CVS kon krijgen in plaats van Pfeiffer. En raad eens, er kwam (zoals elke keer) helemaal niks uit mijn testen. En wat betekent dat dan? Dat ik nu officieel kan zeggen dat ik CVS heb. Of ik daar blij mee moet zijn weet ik niet maar ik kan nu wel weer een paar stapjes verder. In dit artikel vertel ik wat meer over wat het met mij doet en wat mij de komende tijd te wachten staat.

(meer…)

februari 8, 2016

Lotte Make-up, Persoonlijk, Video chronisch vermoeidheidssyndroom, cvs, make-up, persoonlijk, video 2 Comments

Vandaag even een wat serieuzere video. In de video vertel ik jullie even wat meer over wat er met mij aan de hand is. Daarnaast ga ik me ook gewoon lekker opmaken en gezellig met jullie kletsen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien en hebben jullie begrip voor de situatie ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.