Deryan Luxe Pop Up Strandtent – Anti-UV 50+ – Cream

7 januari 2022 0 Door admin

De DERYAN Beachtent is een handige tent die uw kind beschermt op het strand, de camping of op reis tegen de zon / UV straling. Het opvouwen van de DERYAN Beachtent is nagenoeg net zo makkelijk als het uitklappen; met een paar seconden heeft u volgens het DERYAN pop-up principe de Beachtent in een handomdraai ingeklapt.

Voordelen
Pop-Up systeem – 2 seconden
✔ 50% UV-beschermend
✔ Compact & lichtgewicht

Het is snel op te zetten en in elkaar te vouwen. Naast dat het licht van gewicht is, biedt de Deryan Beachtent extra bescherming tegen wind en zand. De Beachtent bevat een aflopende vorm, waardoor hij goed de wind in gepositioneerd kan worden. Tevens zit er een raam van mesh achterin de tent, welke desgewenst dichtgemaakt worden. Aan de achterzijde van de tent bevinden zich lusjes om de DERYAN Beachtent door middel van haringen vast te zetten, alsook zakjes om met zand de stevigheid te optimaliseren. De Beachtent is gemakkelijk te dragen met de handige draagtas.

De productspecificaties op een rijtje:

  • Inhoud: Beachtent, twee haringen en draagtas
  • Materiaal: Polyester
  • Gewicht: 1,0 kg
  • Afmetingen ingeklapt (l x b x h): 45 cm x 45 cm x 5 cm
  • Afmetingen uitgeklapt (l x b x h): 155 cm x 133 cm x 95 cm
  • Kenmerken: Brandwerend, 50% UV-beschermend

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/deryan-luxe-pop-up-strandtent-anti-uv-50-cream/9200000030081311/