DIY’s

DIY’s

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 5, 2016

Lotte DIY’s, Video back to school, DIY, schoolspullen, video 0 Comments

Ik weet het, de scholen zijn alweer begonnen, maar ik wilde jullie toch nog heel graag mijn schoolspullen laten zien. Mijn plan was om heel veel DIY video’s te filmen in de vakantie maar mijn boeken kwamen pas heel laat binnen waardoor ik daar helaas geen tijd meer voor had. Hier alsnog een video met het resultaat van mijn DIY schoolspullen, hopelijk kun je er nog wat inspiratie uithalen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 15, 2016

Lotte DIY’s, Lifestyle, Video Action, agenda, back to school, DIY, HEMA, video 1 Comment

Hier is dan mijn allereerste DIY video! In deze video laat ik jullie 3 makkelijke, leuke en ook nog eens goedkope manieren zien om je agenda te versieren. De agenda’s komen van de Action en verder komen alle DIY spullen ook van de Action of van de Hema. Leuk nieuws: Ik geef alle drie deze agenda’s weg! Kijk in de videobeschrijving of kijk tot het einde van de video voor meer informatie. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 14, 2015

Lotte DIY’s, Lifestyle recept, smoothie 2 Comments

Ik ben echt dol op smoothies. Een tijdje geleden hebben jullie al een recept kunnen zien met appel, banaan en sinaasappel maar deze keer een totaal andere. Naar de zomer toe houd ik toch meer van het rode fruit en daarom besloot ik ook een keer een smoothie daarmee te maken. Hij is heel erg makkelijk en heerlijk en daarom deel ik dit receptje nu met jullie ♥ (meer…)

december 26, 2014

Lotte DIY’s DIY, geurkaars 3 Comments

Heyy! Vandaag heb ik eindelijk weer eens een DIY voor jullie. Vandaag laat ik jullie zien hoe je heel makkelijk je eigen soort Yankee Candle jar kunt maken. Ik vind Yankee Candles super leuk maar gewoon ontzettend duur. Wat vooral handig is aan die kaarsen is dat ze een deksel hebben waardoor je de kaarsen niet hoeft uit te blazen waardoor er geen rook in je kamer komt. Daarnaast ziet het er ook gewoon super schattig uit.  (meer…)

september 21, 2014

Lotte DIY’s, Lifestyle DIY, notitieboekje 4 Comments

33209xs-7943066

Ik ben echt gek op notitie boekjes! Vandaag heb ik een DIY voor jullie over hoe je je eigen notitieboekjes kunt pimpen! Een leuke bezigheid, niet moeilijk en een super leuk resultaat 🙂 (meer…)

augustus 31, 2014

Lotte DIY’s, Lifestyle DIY, schoolspullen 8 Comments

9h8j0w-6719075

Hoii allemaal! Een tijdje geleden poste ik een soort van shoplog artikel met allemaal schoolspullen. Ik kocht ook een aantal spulletjes om mijn schriften en kaftpapier te pimpen. Het leek mij wel leuk om daarvan het resultaat te laten zien! Het resultaat is niet heel geweldig want ik heb het zeg maar een beetje vlug vlug gedaan… Ik had namelijk niet zo lang de tijd omdat mijn boeken echt heel laat aankwamen en ik op vakantie was. Ik hoop dat jullie het toch leuk vinden en misschien wel wat inspiratie uithalen 🙂

(meer…)