elf

18 maart 2018 Uit Door admin

november 9, 2016

Lotte Make-up, Reviews elf, eyeslipsface, lipstick, review 6 Comments

Nu het weer wat kouder wordt, zijn mijn lippen ook weer ontzettend droog aan het worden. Alhoewel ik ontzettend van matte (liquid) lipsticks houd, is het niet altijd even flatterend. Een wat meer voedende/glanzende lipstick is daarom ook wel eens leuk. Van ELF heb ik een moisturizing lipstick ontvangen. Deze zou dus wat liever moeten zijn voor je lippen dan de on-trend matte lipproducten. (meer…)

november 6, 2016

Lotte Make-up, Reviews elf, eyeslipsface, oogschaduw, oogschaduw palette, review 10 Comments

Rosé goud is al een tijdje een trend. Niet alleen in sieraden en decoratie, maar ook in de make-up wereld. Elf is nu uitgekomen met een Rose Gold eyeshadow palette. Zo op het oog een perfecte kandidaat als een dupe voor het Naked 3 palette. Al eerder testte ik er eentje van W7, maar die was me niet zo goed bevallen. Misschien deze wel? (meer…)

november 4, 2016

Lotte Make-up, Video elf, eyeslipsface, first impression, video 2 Comments

Ik heb weer een aantal nieuwe make-up producten die ik graag wilde proberen in een video. In deze video ga ik 5 nieuwe producten gebruiken en jullie vertellen wat ik ervan vind. Hieronder vind je ook de linkjes van alle producten als je ergens interesse in hebt. Hopelijk vind je het leuk om te zien en laat zeker in de reacties weten welk product jij het liefst ook wil proberen! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.  (meer…)

oktober 21, 2016

Lotte Beauty, Video elf, eyeslipsface, first impression, masker, video 2 Comments

Een super populair product op dit moment is het bubble masker. Eyes Lips Face is ook met een eigen variant gekomen. Een hydraterend gel masker dat op je gezicht helemaal gaat schuimen. Ik heb hem in deze video voor je getest! Laat in de reacties zeker weten als jij nog een leuk product weet dat ik een keer kan gaan testen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 17, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, elf, eyeslipsface, HEMA, romwe, shein, shoplog, video 1 Comment

Ik heb weer een hele hoop nieuwe items die ik graag met jullie wil delen! Ik ben onder anderen naar de Action en de HEMA geweest en heb ook nog een aantal super leuke pakketjes ontvangen met wat kleding en make-up. Laat me weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 10, 2016

Lotte Make-up, Reviews BB Cream, blush, elf, eyeslipsface, foundation, review 6 Comments

De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met mijn gezichtsmake-up. Bij elf zag ik twee super betaalbare producten die ik graag voor jullie wilde testen. Ik ontving een tinted moisturizer en een hele mooie baked blush in de kleur rich rose. Ze zijn beide uit de studio lijn van elf en kosten slechts €4. Ik was ontzettend benieuwd naar de kwaliteit! (meer…)