essence

essence

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 25, 2017

Lotte Make-up, Reviews essence, lipstick, review 9 Comments

dsc_2236-7429803 Na de hele matte lipstick hype zijn er ook steeds meer merken die wat meer in gaan op de glossy lippen. Eerlijk gezegd heb ik het ook wel een beetje gehad met de matte lippen en betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik voor een wat minder gepigmenteerde lipstick met een shine ga of een lip gloss. Ik heb ook twee lipsticks gekocht van Essence uit de sheer & shine lijn. Ze zijn ontzettend goedkoop dus ik wilde ze graag proberen en toevoegen aan mijn glossy lip producten collectie.  (meer…)

november 23, 2016

Lotte Make-up catrice, essence, kerst, limited edition 8 Comments

Nog een paar dagen en dan begint de feestmaand al weer. Er zijn nu heel veel merken die met mooie kerstcollecties uitkomen, zo ook de budget merken Essence en Catrice. Het leek me wel leuk om deze limited edition collecties met jullie te delen om alvast in de stemming te komen!  (meer…)

september 24, 2016

Lotte Make-up, Reviews concealer, essence, review 9 Comments

Concealer is echt zo’n product dat ik eigenlijk heel belangrijk vind, maar heel saai vind om te kopen. Een product dat wel mijn aandacht trok, was de get picture ready brightning concealer van Essence. Een nieuw product. Geen spons applicator zoals bij heel veel concealers, maar een sponsje. Daar was ik wel benieuwd naar! Een brightning effect kan ik ook altijd wel gebruiken dus ik besloot hem mee te nemen en te testen. (meer…)

september 18, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, essence, review 6 Comments

Blush is meestal niet echt een product waar ik nou heel enthousiast van word. Ik gebruik het wel redelijk vaak, maar lang niet elke dag. Maar, toen essence uitkwam met de nieuwe Satin Touch blushes was ik toch wel benieuwd. Satin vind ik namelijk vaak wel een hele mooie finish voor op je gezicht. Er zijn momenteel 3 kleuren verkrijgbaar, waarvan ik de kleur 20 satin love heb meegenomen. (meer…)

september 11, 2016

Lotte Make-up, Reviews essence, highlighter, review 6 Comments

Ook essence speelt nu goed op de highlight/strobe trend in en is uitgekomen met een ‘luminizer palette’. Een trio met daarin drie verschillende highlighters waarmee je je hele gezicht kunt highlighten. Ik was ontzettend benieuwd of er eindelijk ook een budget merk zou zijn met mooie highlighters, dus ik moest hem wel proberen.

(meer…)

september 9, 2016

Lotte Reviews, Tutorials, Video catrice, essence, first impression, tutorial, video 0 Comments

Ik word altijd helemaal vrolijk wanneer de nieuwe collectie van Essence & Catrice weer in de schappen ligt. Deze keer heb ik behoorlijk wat producten gekocht waarmee ik in deze video een look voor jullie maak! Ik laat zien hoe alles werk en geef ook gelijk mijn eerste indruk. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.