Essential Link Stappenteller – Activity Tracker – met Riemclip – Groot scherm – Gebruiksvriendelijk – Zwart

7 januari 2022 0 Door admin

Ben je op zoek naar een stappenteller? Je herkent het wel: je bent misschien al wat op leeftijd en hebt moeite om genoeg beweging te krijgen. Er staat zo’n appje op je telefoon waarmee je je stappen en beweging bij kan houden, maar ook 1.000 andere statistieken die je hoofd doet tollen. Of je hebt geen telefoon en wilt zonder technologie van je wandeling kunnen genieten, maar toch wel weten of je genoeg beweegt. Op zoek naar een simpel apparaatje die je stappen telt zonder toeters en bellen? Lees dan even verder.

Voordelen Essential Link

✅ Maar 3 knopjes – makkelijk te begrijpen en gebruiken voor iedereen

✅ Nauwkeurige sensor – voor precieze metingen en de vrijheid om de stappenteller in je jas, tas of zak te stoppen

✅ Stevige riem clip – altijd de activity tracker bij de hand en je raakt hem niet kwijt

✅ Zonder bluetooth en telefoon – geen ingewikkelde verbindingen met je telefoon of wat dan ook

✅ Inclusief batterijen – direct kunnen beginnen met je dagelijkse doelen behalen

Simpel maar effectief

Essential Link ging opzoek naar een simpele manier om je dagelijkse activiteiten te monitoren, zonder te veel technische hoogstandjes. En zijn zo gekomen met de Essential Link stappenteller. Een apparaatje met 3 knoppen die enkel je stappen en calorieën telt en je afstand en snelheid meet, meer niet. Dus je hoeft hem ook niet met je telefoon te verbinden of wat dan ook. Zo hoef jij je alleen maar zorgen te maken over of je je dagelijkse doelen behaald.

Precieze metingen

Als jij de stappen neemt, de stappen om meerdere stappen te zetten is het natuurlijk van belang dat de nummers die je krijgt helemaal kloppen. Om deze reden hebben we een sensor in deze stappenteller geplaatst. Een sensor die helpt zo nauwkeurig mogelijk je stappen te registreren en bewegingen van elke hoek meet.

Handige riem clip

Je hoeft deze stappenteller niet aan je broek vast te maken om te meten. Maar dat betekent niet dat het geen handig plekje is. Bij Essential Link hebben we namelijk wat extra aandacht besteed aan het verstevigen van deze clip. Zo zal je de stappenteller tijdens je wandeltochten nooit kwijtraken en heb je hem bovendien altijd binnen handbereik.

De knopjes

Om je het nog een stukje eenvoudiger te maken leggen we de 3 knopjes en paar functies op deze stappenteller nog even voor je uit. De knopjes:

Mode: waarbij je tussen de verschillende modi kan wisselen waaronder stappen, afstand, snelheid en verbrande calorieën.

Set: druk hierop vanaf welk punt jij wilt gaan meten.

Reset: reset je huidige stappen en begin weer bij 0.

Overige functies:

Timer: ingebouwde klok met timer functie. Deze reset ook automatisch je stappen om middernacht.

Pauze functie: de mogelijkheid om te pauzeren wanneer nodig.

Geheugen: je stappen terug kunnen zien tot 7 dagen terug.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/essential-link-stappenteller-activity-tracker-met-riemclip-groot-scherm-gebruiksvriendelijk-zwart/9300000038825150/