ETNA CM244RVS – combi magnetron

7 januari 2022 0 Door admin

De ETNA CM244RVS is een magnetron, oven en grill tegelijk. Dit model is geschikt voor inbouw en onderbouw en verwerk je dus feilloos in het design van je keuken. Met een inhoud van 44 liter en 2 inschuifhoogtes heb je veel mogelijkheden om gerechten te ontdooien, op te warmen of volledig te bereiden. Je kunt kiezen uit 20 voorgeprogrammeerde instellingen. De bediening is eenvoudig met twee draaiknoppen en tiptoetsen op het display.

Voordelen van de ETNA CM244RVS

  • met een diameter van 36 cm heb je ruimte genoeg voor je ovenschalen of pizza
  • geschikt voor zowel inbouw als onderbouw

Goed om te weten

  • het draaiplateau is niet stil te zetten.

Inbouw of onderbouw

Deze magnetron is geschikt om als inbouwoven in te bouwen in je keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om hem als onderbouw onder het aanrechtblad te plaatsen. De ETNA CM244RVS past met name goed in een designkeuken waarin meer RVS elementen zijn verwerkt. Met 44 liter, een draaiplateau van 36 cm en 2 insteekniveaus ben je zeer flexibel tijdens het bereiden van uiteenlopende gerechten.

Automatische kookprogramma’s

De ETNA CM244RVS is een veelzijdige combi-magnetron met veel mogelijkheden. Je kunt de magnetron handmatig instellen op tijd en vermogen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de 5 voorgeprogrammeerde magnetronstanden. Daarnaast beschik je over 13 automatische kookprogramma’s voor het bereiden van bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en pizza’s. Ook voor het ontdooien van levensmiddelen heb je de keuze uit 2 voorgeprogrammeerde instellingen.

Eenvoudig te bedienen

De bediening van deze ETNA oven is eenvoudig en verloopt via twee draaiknoppen en tiptoetsen aan beide kanten van de digitale timer. Ten slotte is deze combi-magnetron uitgerust met een kinderslot voor extra veiligheid.

Kenmerken van de ETNA CM244RVS combimagnetron:

  • De inhoud van de oven bedraagt 44 l
  • Het vermogen van de oven is 3350 W
  • Het grillvermogen van de oven is 1750
  • Het heteluchtvermogen van de oven is 1700
  • De minimale temperatuur van de oven is 50 °C
  • De maximale temperatuur van de oven is 230 °C

5 jaar garantie

Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/etna-cm244rvs-combi-magnetron/9200000073199523/