event

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 4, 2016

Lotte Persoonlijk event, fotoshoot, haar, make-over, shoeby, team kappers 7 Comments

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje met de vraag of ik een fotoshoot wilde doen met Shoeby Fashion en Team Kappers. Mijn eerste reactie was: Hahah, waarom word ik in hemelsnaam gevraag voor een fotoshoot? Ik ben toch geen model? Op de foto gaan is ook niet iets wat ik heel graag doe, maar ik wilde een stapje uit mijn comfort zone gaan en heb dus besloten om ja te zeggen. En daar heb ik geen spijt van gehad, ik heb een heerlijke beauty dag gehad en en heb een aantal fantastische bloggers ontmoet! In dit artikel neem ik je mee in deze dag. (meer…)

november 5, 2015

Lotte Beauty event, win, winactie 5 Comments

Zondag 13 december zal ik aanwezig zijn op het I LOVE BEAUTY EVENT van Miss Lipgloss. Je kunt daar leuke workshops volgen, beauty spullen kopen maar ook vele YouTubers ontmoeten! Waaronder mij 😀 Samen met Esmée zal ik in de huiskamer aanwezig zijn waar je vele YouTubers en bloggers kunt ontmoeten. En het leukste komt nog: Ik mag 5 keer 2 kaartjes weggeven voor jou én een vriendin!  (meer…)

september 19, 2015

Lotte Fashion, Lifestyle, Video event, pauls boutique, video, vlog 5 Comments

Zondag 6 september ging ik samen met Esmée naar het event van Paul’s Boutique. Dit was mijn allereerste event ooit enk vond het echt ontzettend leuk. Ik heb heel veel leuke bloggers mogen ontmoeten en heb een geweldige dag gehad. Als kers op te taart kregen we ook nog een prachtige tas mee naar huis die ik natuurlijk ook aan jullie laat zien. Kijk ook snel verder om een deel van de nieuwe collectie te bekijken. (meer…)