EverestPeak® Wasmachine verhoger – Multitool – Ook geschikt voor Vaatwasser, Koelkast, Vriezer en Droger – Duurzaam – RVS – ABS – Maximaal 350 kg – Verstelbare – 50/75 x 9,5/13 cm

7 januari 2022 0 Door admin

Je bent bezig om je kleren uit de wasmachine te halen, maar je bent het helemaal zat om alsmaar heel diep te moeten bukken. Onderzoek heeft aangetoond dat het gemiddelde huishouden in Nederland meerdere wassen per week doet. Dat betekent dus veel bukken. Het grote probleem met heel vaak diep bukken is dat het kan leiden tot rugklachten.

Hoe zorg je ervoor dat je hier een einde aan maakt?

De wasmachine verhoger van EverestPeak zal dit probleem voor je oplossen.

Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten

Laten we samen kijken hoe je de wasmachine verhoger op de snelste manier kunt monteren.

Het in elkaar zetten is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar de onderdelen (zie afbeelding) aan elkaar te schroeven en vervolgens in elkaar te klikken en voilà. De wasmachine verhoger van EverestPeak is klaar voor gebruik!

Stevig materiaal

Tijd om de stevigheid van je wasmachine verhoger eens goed onder de loep te nemen.

Het product is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof, waardoor de wasmachine verhoger beschermd wordt tegen verrotting en/of veroudering. Als klap op de vuurpijl heeft het product een maximaal belastbaar gewicht van 350kg. De verhoger is dus niet alleen geschikt voor wasmachines, maar ook voor koelkasten, vaatwassers of wasdrogers. Je hebt dus straks niet een doorsnee wasmachine verhoger in huis, maar een multifunctioneel product!

Stabiel

Je bent al van een hele hoop informatie voorzien. Echter is er nog één punt dat je moet weten zodat je uiteindelijk fluitend de wasmachine kunt gebruiken: de hoogte van het product.

Onderzoek heeft aangetoond dat de poten van de meeste wasmachine verhogers te wankel of onstabiel zijn. Dit heeft als resultaat dat alles schots en scheef komt te staan. Wat de wasmachine verhoger van EverestPeak uniek maakt is dat je de hoogte zelf kunt verstellen. Hierdoor hoef je ook niet meer heel diep te bukken om wasgoed uit je wasmachine te willen halen. Bukken is direct verleden tijd!

Waarom de wasmachine verhoger van EverestPeak?

✅ Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten

✅ Stevig materiaal

✅ Stabiel

✅ Duurzaam

✅ Multifunctioneel

✅ Maximaal belastbaar gewicht van 350kg

✅ Ook geschikt voor koelkasten, vaatwassers en wasdrogers

Wat je allemaal krijgt:

  • 1x wasmachine verhoger van EverestPeak
  • 4x voetstukken
  • 4x vierkante buizen
  • 4x hoekstukken
  • 4x schokabsorberende matten
  • 16x schroeven


Specificaties:

✔ Materiaal: roestvrijstaal/ polypropeen (kunststof)
✔ Afmetingen en gewicht pakket: 43 x 22.6 x 8 cm; 1,75 kg
✔ Gewicht wasmachineverhoger: 2,5 kg
✔ Hoogte (verstelbaar): 9,5-13 cm
✔ Breedte en lengte: 50 cm tot 75 cm
✔ Maximale draagkracht: 350 kg

Risicoloos bestellen

Ja, je leest het goed. Wanneer jij je bestelling plaatst, heb je automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel, het is mogelijk om het product 30 dagen uit te proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn? Niks aan de hand. Je kunt de wasmachine verhoger kosteloos retourneren en dan zullen wij je terugbetalen.

Waar wacht je nog op? Bestel de bestseller van EverestPeak vandaag nog en voorkom rugklachten door dat alsmaar onnodige bukken!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/everestpeak-wasmachine-verhoger-multitool-ook-geschikt-voor-vaatwasser-koelkast-vriezer-en-droger-duurzaam-rvs-abs-maximaal-350-kg-verstelbare-50-75-x-9-5-13-cm/9300000008192458/