everyday make-up

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 30, 2016

Lotte Make-up, Video everyday make-up, makeup stash, stash, video 1 Comment

In mijn make-up stash video vroeg ik aan jullie of jullie weer een update zouden willen zien van mijn everyday makeup stash, en dat wilde jullie! Hier dan de video over mijn huidige everyday makeup stash. Er zitten behoorlijk wat producten in! Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 24, 2016

Lotte Video everyday make-up, opruimen, stash, video 1 Comment

Jeui! Ik heb weer eens een keer een opruimvideo voor jullie. Deze keer ga ik mijn everyday make-up weer eens goed uitzoeken. Ik laat jullie zien welke producten ik vaak gebruik en hoe ik alles opberg. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Doe zeker een duimpje omhoog als dat zo is ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.