eyeliner

28 februari 2018 Uit Door admin

mei 2, 2017

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, l’oyé, review 9 Comments

Toen ik op het I Love Beauty event was, kwam ik een leuk (voor mij) nieuw merk tegen; L’Oyé. Dit merk verkoopt heel veel soorten semi-permanente make-up stylo’s voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen, lippen en ogen. Voordeel van de producten zou zijn dat het ingrediënten bevat die zacht zijn voor je huid, nooit uitdroogt en super goed blijft zitten. Ik was erg benieuwd! (meer…)

november 30, 2016

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, miss sporty, review 5 Comments

De laatste tijd vind ik het erg leuk om wat meer met make-up te experimenteren. Niet alleen met verschillende soorten looks, maar ook met verschillende soorten producten. Van Miss Sporty ontving ik twee creamy eyeliners. Multifunctionele producten die je zowel als eyeliner, oogschaduw of oogschaduw basis zou kunnen gebruiken. (meer…)

augustus 25, 2016

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, mascara, miss sporty, oogpotlood, review 3 Comments

Miss Sporty is echt een merk dat ik steeds meer ben gaan waarderen het afgelopen jaar. Het is misschien niet overal even goed verkrijgbaar, maar mocht je bij de Etos zijn zou ik zeker eens bij het schap gaan kijken. Ik ontving de nieuwe 100% rock pump up booster mascara & eyeliner. Ik heb ze nu een tijdje getest en deel graag mijn mening met jullie.

(meer…)

april 13, 2016

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, miss sporty, nagellak, review 4 Comments

Miss Sporty blijf ik toch echt een leuk merk vinden. Vrijwel alle producten die ik ooit van hun heb geprobeerd vond ik erg fijn. Vandaag heb ik weer eens een review van een aantal producten voor jullie namelijk twee nagellakjes en een eyeliner in een behoorlijk bijzondere kleur. Kijk je mee? ♥ (meer…)

februari 20, 2016

Lotte Make-up, Reviews eyeliner, mascara, NYC, review 6 Comments

Mascara en eyeliner vind ik eigenlijk altijd best wel saaie producten om te kopen maar toch maakt het zo enorm veel verschil. Een goede mascara en/of eyeliner zorgen er echt voor dat je ogen veel mooier uitkomen. Van NYC ontving ik twee producten uit de big bold lijn en ik heb ze voor jullie getest. Zijn deze low-budget producten top of toch eerder een flop? (meer…)

november 6, 2015

Lotte Make-up, Reviews catrice, eyeliner, review 3 Comments

Een tijd lang heb ik helemaal geen eyeliner meer gedragen maar de laatste tijd vind ik het toch wel weer leuk. Toch blijft het altijd wel een struggle. Toen de actie 2 voor €6 was nam ik ook de liquid eyeliner mee van Catrice. Ik heb hem al een keer eerder gehad maar die droogde uit. Ik heb hem nu weer een tijdje in gebruik.
(meer…)