Fashion

Fashion

14 oktober 2017 Uit Door admin

augustus 15, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, lascana, outdit of the day, outfit, zomer 5 Comments

dsc_2184-7618335 De zomer heeft zich in Nederland nog niet heel vaak laten zien. Grote kans wel dat we allemaal al wat zomerse kleding hebben ingeslagen die we nu niet kunnen dragen. Of nog wat anders, ondanks het niet zo beste weer willen we toch comfortabele strand- /zomerkleding kunnen dragen. Ik laat je vandaag wat leuke en comfortabele strandkleding zien en geef je tips hoe je ze kan stylen voor elke dag! (meer…)

juli 11, 2017

Lotte Fashion, Sieraden choker, rosegal, sieraden 5 Comments

Het afgelopen jaar ben ik echt verslaafd geworden aan chokers. Inmiddels is mijn collectie al veel te groot, maar ik heb er weer zes nieuwe bij. Het zijn ook absoluut niet van die standaard chokers, maar echt met mooi kleurtjes en steentjes etc. Ik heb al enorm veel van die meer standaard zwarte chokers, maar ik wilde wel eens wat meer aparts proberen. Ik show ze graag aan je in dit artikel.  (meer…)

juli 3, 2017

Lotte Fashion fashion, H&M, kleding, outfit, zomer 3 Comments

Iets dat ik in de begin tijden van mijn blog erg vaak deed was de ‘budget outfit inspiration’ of de ‘outfits onder €50’. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik zou het erg leuk vinden om dit weer terug te brengen op mijn blog! Aangezien de zomer weer is begonnen, ook al is het weer er niet altijd naar, heb ik voor jullie 3 outfits bij de H&M voor nog geen €50 samengesteld. Leuk om wat inspiratie op te doen, maar ook handig als je op zoek bent naar budget zomer items. (meer…)

juni 24, 2017

Lotte Fashion calvin klein, lascana, lingerie, ondergoed 3 Comments

Op YouTube en blogs wordt er altijd maar een beetje geheimzinnig over ondergoed gedaan, terwijl iedereen het gewoon draagt! In veel shoplogs heb ik ook altijd gewoon mijn ondergoed laten zien en vandaag wijdt ik ook lekker een blogpost aan mijn nieuwe aanwinsten. Calvin Klein ondergoed is tegenwoordig behoorlijk populair en ik wilde me ook wel eens aan zo’n setje wagen. Want laten we eerlijk zijn, het ziet er best leuk en comfy uit!  (meer…)

juni 5, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, united wardrobe, verkoop 1 Comment

De laatste maanden ben ik een aantal keer kritisch door mijn kast gegaan. Ik heb denk ik wel 4 volle vuilniszakken gedoneerd, maar een aantal items heb ik apart gehouden omdat ik die wilde verkopen. Lang was ik op zoek naar een goede manier om dat te doen. De laatste tijd kom ik ontzettend vaak de site United Wardrobe tegen op YouTube en sociale media. Het zag er handig uit, dus ik heb besloten om mijn kleding daar ook te gaan verkopen! (meer…)

mei 21, 2017

Lotte Fashion bikini, lascana, zomer 3 Comments

Heel soms hebben wel al even mogen genieten van zomerse temperaturen de afgelopen tijd. Het zal ook niet meer heel lang duren voordat de zomer echt aanbreekt. Wellicht ga je binnenkort zelfs al lekker op vakantie. Dan begint, in ieder geval bij mij, ook altijd weer de bikini stress. Welke bikini trek ik aan? Wat past goed bij mijn lichaam? En natuurlijk ook: hoe ga ik dit nog een beetje betaalbaar houden? Je wilt niet de hele tijd in dezelfde bikini lopen, maar om er nou 10 te kopen is ook weer niet de bedoeling. Het antwoord is: Mix & Match! Vandaag laat ik je mijn bikini combinaties zien voor de komende zomer!  (meer…)