favorieten

18 maart 2018 Uit Door admin

januari 17, 2017

Lotte Make-up, Video favorieten, video 1 Comment

Misschien een beetje laat, maar ik wilde de video toch maken; mijn favorieten van het jaar! Pak een kopje thee en wat lekkers, want deze video is ontzettend lang. Ik heb het afgelopen jaar heel veel producten gekocht en mogen proberen, dus ik heb veel prachtige items kunnen ontdekken. In deze video mijn ultieme favorieten van het afgelopen jaar. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

december 13, 2016

Lotte Beauty, Fashion, Lifestyle, Make-up, Video favorieten, video 0 Comments

Ik heb weer veel prachtige favoriete items om aan jullie te laten zien. Deze keer weer van alles wat, interieur, kleding, maar vooral ook heel veel beauty en make-up. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Laat ook zeker jouw favorietjes weten in de comments, misschien kan zo iemand anders (ook ik) nog wat leuks ontdekken! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 13, 2016

Lotte Make-up catrice, favorieten, lipproducten, lipstick, lipsticks, liquid lipstick, liquid lipsticks, MAC, NYX 8 Comments

Heb ik al gezegd dat herfst mijn favoriete seizoen is qua make-up? Oh ja, al een keer of tien… Maar het is wel echt waar, in de herfst pak ik graag wat meer uit, zeker met lipkleuren. In dit artikel deel ik mijn 8 favoriete lipproducten van dit moment met jullie. Meeste zijn best wel opvallend maar daar hou ik wel van!  (meer…)

november 7, 2016

Lotte Beauty, Fashion, Lifestyle, Make-up, Video favorieten, video 1 Comment

De afgelopen tijd heb ik weer enorm veel favorieten verzameld. Deze keer niet alleen make-up en beauty in deze video, maar ook een aantal fashion een lifestyle favorieten. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit nieuwe concept vinden! Laat dat zeker even weten in de reacties ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 26, 2016

Lotte Fashion, Lifestyle, Video apps, decoratie, fashion, favorieten, interieur, kleding, lifestyle, video 1 Comment

De eerste video uit een nieuwe serie die ik graag op mijn kanaal wil gaan doen: Fashion & Lifestle favorieten. Ik hoop heel erg dat jullie dit leuk vinden! Laat zeker in de reacties weten wat jij van dit soort video’s vindt. Ik laat veel random favoriete (items) zien zoals kleding, sieraden, apps decoratie voor in mijn kamer, YouTubers etc. Laat in de reacties ook zeker een random favoriet van jouw achter, misschien kan ik of iemand anders er ook eens naar kijken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 16, 2016

Lotte Video favorieten, lipstick, video 0 Comments

Lipstick blijft toch wel een van mijn favoriete make-up producten. In deze video laat ik jullie mijn 10 favorieten zien van de afgelopen tijd. Ik swatch ze ook op mijn lippen en hand zodat je goed kunt zien hoe alles eruit ziet. Hopelijk vind je het leuk! Laat zeker in de reacties weten wat jouw favoriete lipproduct is en laat achter welk product jij het liefst wilt proberen uit deze video. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.