februari 2016

22 juni 2016 Uit Door admin

februari 29, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video make-up tutorial, tutorial, video 3 Comments

Voor het eerst in de geschiedenis van mijn kanaal heb ik een keer een koele make-up look voor jullie haha! Normaal draag ik meer warmere looks maar voor de verandering leek mij dit ook wel een keer leuk. Ik hoop dat jullie het mooi vinden en vergeet geen duimpje omhoog te doen als dat zo is ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 28, 2016

Lotte Make-up, Reviews catrice, lipstick, review 11 Comments

Vorige week was ik bij de Kruidvat om de nieuwe collectie van Catrice te bewonderen. En ik ga heel eerlijk zijn, ik werd er niet mega mega enthousiast van. Toch nam ik wel twee producten mee waaronder een prachtige nieuwe lipstick. Het is echt een prachtig kleurtje die super leuk gaat zijn voor de lente/zomer.  (meer…)

februari 27, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, blush, bronzer, review 11 Comments

Ik heb al een aantal keer blushes van de Action gekocht maar ik heb ze allemaal weggedaan. Niet omdat ze niet goed waren, maar eerder omdat ik de kleuren toch niet super mooi vond. Een paar weken terug zag ik de kleur 33 Brown, een hele mooie bronzer/blush kleur. De laatste tijd ben ik echt fan van dit soort producten. Voor een euro kon ik hem dan ook echt niet laten liggen. (meer…)

februari 26, 2016

Lotte Make-up, Shoplogs, Video catrice, elf, essence, miss sporty, NYC, shoplog, video 4 Comments

Weer eens een keer een oude vertrouwde make-up shoplog! Ik heb de afgelopen tijd heel veel make-up gekocht en daarnaast heb ik ook een aantal hele leuke perspakketjes gekregen en in deze video laat ik alle producten aan jullie zien. Hieronder een lijstje met de prijzen van alles. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 24, 2016

Lotte Uncategorized actiepagina, douglas, giftcard, win, winactie 229 Comments

Ik heb weer een hele leuke winactie voor jullie! Dankzij ActiePagina.nl kan ik weer een giftcard ter waarde van maar liefst €50 aan een van jullie weggeven voor de Douglas! Daar kun je ontzettend veel mooie merken kopen waaronder MAC, YSL, NYX, Chanel en ga maar zo door. Hieronder vind je alle voorwaarden voor de deelname aan deze winactie. (meer…)

februari 23, 2016

Lotte Make-up, Reviews blush, foundation, NYC, review 10 Comments

Gezichtsmake-up vind ik de laatste tijd echt ontzettend belangrijk. Van NYC ontving ik een blush en een foundation. Beide producten heb ik ooit al wel eens zelf geprobeerd (in een andere kleur) maar ik was ze weer een beetje vergeten. Ik was dan ook erg benieuwd hoe de producten me weer gingen bevallen. Allebei deze producten zijn ook weer lekker budget. (meer…)